ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ У СФЕРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАСАЖИРСЬКИХ АВТОПЕРЕВЕЗЕНЬ

Дата: 29.10.2021 15:52
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Кодимська міська рада Подільського району Одеської області оголошує конкурс на право здійснення функцій робочого органу з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Кодимської територіальної громади Подільського району Одеської області, підготовки матеріалів для проведення конкурсу, приймання документів на конкурс, перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу.

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2003 року №1081.

Конкурс відбудеться 29 листопада 2021 року об 11:00 в залі засідань Кодимської міської ради Подільського району Одеської області (м.Кодима, пл.Перемоги,1-1). Реєстрація учасників розпочинається з 10:30.

Документи на участь у конкурсі приймаються з 17 до 22 листопада 2021 року включно, за адресою: Одеська область, Подільський район, м. Кодима, пл. Перемоги,1-1, каб.32-А, щоденно з 08:00 до 17:00, крім вихідних та святкових днів. Документи подаються в запечатаних конвертах.

Для участі у конкурсі в зал засідання запрошуються керівники підприємств (організацій) або їх уповноважені особи за наявністю довіреності (не більше однієї особи), які приймають участь у зазначеному конкурсі.

З питань проведення конкурсу звертатися за телефоном: (04867) 2-61-96, e-mail: kodymaeconomviddil@gmail.com.

 

Відділ економічного розвитку та інвестицій

Кодимської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних