Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради

Дата: 16.11.2021 09:00
Кількість переглядів: 441

Його провів перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК.

Першим рішенням члени виконкому створили робочу групу з питань обстеження водних об’єктів, лісових ресурсів та земель, що потребують консервації на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області. До її складу ввійшли: посадовці міської ради, старости сіл; головний лісничий ДП «Кодимське лісове господарство», головний спеціаліст внутрішнього аудиту Подільської районної державної адміністрації, представник ВП «Причорноморського ЦВРГ» Басейнового управління річок Причорномор’я та Нижнього Дунаю (за їх згодою).

Утвореній робочій групі також поставлено завдання - здійснити заходи щодо обстеження водних об’єктів, лісових ресурсів та земель, що потребують консервації на території Кодимської міської ради у строк до 15.12.2021 року.

Наступні шість рішень стосувалися зміни поштової адреси об’єктів нерухомого майна.

Останнім члени виконавчого комітету затвердили протокол засідання комісії з питань визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенції з державного бюджету, зокрема, на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Цим документом затверджено Акт обстеження стану будинку, який особа вказаної категорії обрала для подальшого проживання, після чого вже можна звертатися до нотаріуса для укладення договору купівлі-продажу.

“Вакцинуйтеся і будьте захищеними” - закликав присутніх перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК. Сумні реалії, спричинені коронавірусною інфекцією Covid-19 та її штамами, переконливо засвідчують, що щеплення — дієвий спосіб захистити себе або запобігти важкому перебігу та появі ускладнень від хвороби. Потрібно зробити лише одну просту річ – вакцинуватися та спонукати зробити це своїх рідних та близьких.

Після опрацювання усіх питань порядку денного до старост сіл звернулися представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки з інформацією про переваги військової служби за контрактом у Збройних Силах України. Зокрема, потребує нових контрактників військова частина А 2896, яка дислокується на території міста. Про це необхідно сповістити мешканців Кодимщини. А роздані ілюстровані інформаційні буклети допоможуть громадянам визначитися з подальшим вибором служби чи навчання. За більш детальною інформацією необхідно звернутися до військкомату (ТЦК та СП) за адресою: м. Кодима, вул. Соборна, 106.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.