Вітання Кодимського міського голови Сергія ЛУПАШКА з Днем працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2021 13:29
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Дорогі земляки! Шановні аграрії! Ветерани галузі!

Щиро вітаю вас з Днем працівника сільського господарства!

Серцем і душею — я завжди з вами. Бо на власному досвіді переконався наскільки почесна, разом з тим - натужна, важка, відповідальна праця на землі. Скільки часу, сил та енергії потрібно, аби діждатися врожаю. А щоб він був щедрим та багатим — окрім вміння, досвіду, знань та застосування передових технологій, наполегливої праці необхідні ще й велика любов і повага до землі. Як же напружено очікуєш опоки парость дасть плоди! Результат вирощеного власними руками врожаю радує серце, надихає на нові ідеї, придає завзяття.

Вітаю і дуже поважаю працю тих господарств, які займаються тваринництвом. Це також недоспані ночі, нелегкі дні виснажливої праці, пора очікувань та долання перешкод.

І все разом взяте формує потужну систему нашої громади — сільськогосподарську галузь, потужну силу, яка формує добробут її мешканців.

Нині у сфері сільського господарства зайнята майже половина працездатного населення Землі. Та на Кодимщині — валова продукція сільського господарства складає близько 75 відсотків. І це ще не межа.

Багато років поспіль наш край в авангарді товаровиробників Одеської області, та й усієї України. Бо у трудівників галузі — працьовиті руки, величезний досвід, бажання рухатися вперед, співпраця, солідарність та дружні відносини. Численні сільськогосподарські формування очолюються бувалі авторитетні керівники. Тому й неврожайні роки не призводять до кризи, а лише спонукають до нових рішень та осучаснення товариств, фермерських господарств, одноосібників.

Дорогі друзі!

З великою приємністю вітаю зі святом і щиро зичу щедрих та вчасних дощів на ваші ниви, командної роботи, вірних друзів та соратників, потужної технічної, досвідної, технологічної бази, везіння та удачі. Нехай і в особистому житті все складається найліпшим чином: повертайтеся із задоволенням після напруженої праці на землі у теплі, затишні оселі, до люблячих дружин та дітей, а на столі нехай парує запашна паляниця — як символ достатку і злагоди у родині. Міцного здоров’я усім! Нехай Господь оберігає вас та Україну!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних