Кодимська громада стала партнером «Програми ЄС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України»

Дата: 23.11.2021 16:07
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

7 громад Одеської області (у їх переліку й Кодимська) стали партнерами проєкту, створеного Європейським Союзом спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».

23 листопада відбулася зустріч команди Кодимської міської ради з керівництвом проєкту.

Що це за проєкт?

«Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» є частиною заходу ЄС, що спрямовані на підвищення стійкості України в цілому та стосовно гібридних загроз, зокрема і сприяння зміцненню українських реформ та згуртованості суспільства на загальнодержавному рівні. Проєкт підтримуватиме місцеві громади, зокрема на сході та півдні України. Він є дуже важливим для працівників у сфері надання соціальних, медичних та адміністративних послуг, на які сьогодні існує великий попит.

Головна мета заходу - налагодження контактів з головою громади, визначення потреб громади, збір даних в сфері соціальних, медичних та адміністративних послуг, виявлення очікування сторін від започаткованої співпраці.

Перед учасниками проєкту виступили радник проєкту Софія Мельник та голова компоненту Маргарет Якобі — з його презентацією.

Голова громади Сергій ЛУПАШКО у вітальному слові наголосив: ми готові співпрацювати з Європейським Союзом, зокрема, й Німецьким товариством міжнародного співробітництва та перейняти той досвід, який допоможе зміцнити існуючу базу чи започаткувати новації у соціальній сфері. Кінцева мета — наблизити, зробити максимально зручними, більш сучасними, якісними та доступними соціальні, медичні та адміністративні послуги для населення громади.

Сильні та слабкі сторони громади в секторах соціального захисту, адміністративних послуг озвучила заступник із соціальних та гуманітарних питань Антоніна МОСКАЛЮК.

Знайомство сторін відбулося. Наступним етапом реалізації даного проєкту є візит у Кодимську громаду його радника Софії МЕЛЬНИК.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних