Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кодимської міськради

Дата: 29.11.2021 14:06
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

29 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кодимської міськради. Його провів міський голова Сергій ЛУПАШКО.

Про зміни до рішення від 29 квітня 2021 року № 1251-VIII «Про затвердження в новій редакції програми соціальної підтримки населення на 2021-2023 роки «Соціальний захист населення Кодимської міської територіальної громади» інформувала загал начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Світлана ПОКИНЬБОРОДА.

Вони стосуються: збільшення обсягу фінансування надання грошової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам та сім'ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також матеріальної підтримки громадських організацій Кодимської громади. Проєкт рішення схвалено членами виконавчого комітету і рекомендовано до розгляну на черговій сесії.

Наступним членами виконавчого комітету було схвалено проєкт рішення про внесення змін до бюджету територіальної громади (доповідач начальник фінансового управління Кодимської міської ради Руслан ОНУФРІЄНКО). Так доходи загального фонду бюджету збільшено на 82,32 тис. грн. за рахунок субвенції з держбюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» (30,32 тис. грн.) та бюджету Слобідської селищної територіальної громади як оплата медичних послуг (52,0 тис. грн.).

Також уточнено видатки загального фонду бюджету за рахунок перерозподілу видатків (-) 318,0 тис. грн. (міська рада, відділ культури і туризму, відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури та капітального будівництва). Кошти пропонується використати, зокрема, на: придбання сценічних костюмів, ударної установки, мікшерного пульту, синтезатору та принтера принтеру для відділу культури і туризму; потреби житлово-комунального господарства - придбання відвалу для прибирання снігу і піскорозкидача тощо.

Численні рішення були прийняті членами виконавчого комітету стосовно соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування ( начальник служби у справах дітей міської ради Олена РОЖКО).

Велика честь і неоціненний творчий здобуток для Кодимщини - створення авторського фонду письменника Богдана Івановича Сушинського в комунальній установі «Кодимський історико-краєзнавчий музей»”, - повідомила начальник відділу культури і туризму Людмила БАСЬКО. Цим рішенням затверджено також положення про авторський фонд почесного громадянина міста Кодима.

Ще декілька рішень стосувалися зміни поштової адреси об’єктів нерухомого майна (головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури міської ради Альона ПОЛІКОВСЬКА).

Останніми члени виконкому затвердили рішення: про взяття на квартирний облік дитини-сироти для першочергового отримання житла (начальник відділу житлово – комунального господарства, інфраструктури та капітального будівництва Кодимської міської ради Людмила ШЕПЕЛЯ) та про план роботи з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік (начальник відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради Інна АЛЕКСАНДРОВА-БОГАЧУК).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних