Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Кодимського міського голови Сергія ЛУПАШКА З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 09:37
Кількість переглядів: 473

 

Шановні депутати, працівники міської ради, старости, за недовгий час спільної роботи ми стали командою, здатною відповідати на непрості виклики сьогодення, вирішувати проблеми громади і, покладаючись один на одного, дивитися вперед з оптимізмом.

Вам випала висока довіра жителів Кодимської територіальної громади представляти їх інтереси, працювати щоденно над забезпеченням гідного рівня життя. Це велика честь, а водночас і неабияка відповідальність, яка невпинно зростає разом з проведенням у нашій країні процесів децентралізації та інших реформ. Надзвичайно важливим сьогодні є ваше розуміння того, які складні зобов’язання лягають на нас з вами – перед людьми, які нас обрали.

Це свято, я вважаю, не лише працівників органів місцевого самоврядування та депутатів, але й всіх громадян, зокрема мешканців Кодимської громади. Воно пов’язане зі здобуттям Україною незалежності, розбудовою державності та демократії, адже самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом справжнього народовладдя, інструментом реалізації інтересів територіальних громад та їх мешканців.

Друзі, з нагоди свята прийміть слова вдячності за вашу сумлінну та самовіддану працю на благо розвитку Кодимщини. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості  у майбутньому нашої громади, у завтрашньому благополуччі краю. Дорогі краяни, усі представники органу самоврядування, лише спільними зусиллями ми перетворимо нашу громаду на благословенну землю. Тож єдності нам усім, стійкості, віри в наші сили, натхненної праці і успіху!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.