До Дня місцевого самоврядування. Привітали зі святом, відзначили найкращих

Дата: 08.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

7 грудня міський голова Сергій ЛУПАШКО привітав депутатів усіх рівнів, посадовців міської ради, старост населених пунктів з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

- Нам випала висока довіра жителів Кодимської територіальної громади представляти їх інтереси, працювати щоденно над забезпеченням гідного рівня життя. Це велика честь, а водночас і неабияка відповідальність, яка невпинно зростає разом з проведенням у нашій країні процесів децентралізації та інших реформ, - сказав очільник громади, звертаючись до присутніх. - Друзі! З нагоди свята прийміть слова вдячності за вашу сумлінну, самовіддану працю на благо розвитку Кодимщини. Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої громади, у завтрашньому благополуччі краю. Переконаний, лише спільними зусиллями ми перетворимо нашу громаду на благословенну землю. Тож єдності нам усім, стійкості, віри в наші сили, натхненної праці і успіху!

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування в Кодимській міській територіальній громаді, зміцнення української державності і демократії та з нагоди свята – Дня місцевого самоврядування Почесними грамотами Кодимського міського голови нагороджені депутати Олександр КАЛІНІЧЕНКО, Валерій МАНЬКОВСЬКИЙ та численні працівники міської ради.

У цей день отримав свою нагороду й міський голова Сергій ЛУПАШКО: ПОДЯКУ від командира 59 окремої мотопіхотної бригади ім. Якова ГАНЗЮКА Олександра ВИНОГРАДОВА - за неоцінений вклад за зміцнення обороноздатності держави, допомогу та всебічну підтримку її Збройних Сил.

Приємну місію привітання та нагородження кращих представників місцевого самоврядування Кодимської громади виконали:

голова Кодимської міської партійної організації ВО “Батьківщина” ВО “БАТЬКІВЩИНА” Тетяна БОРОДІНА;

заступник голови Подільської районної ради Петро ЗЕЙКАН;

радник голови Подільської районної державної адміністрації Вадим МЕГІС.

Найкращі побажання для колег та присутніх підготували депутат міськради Микола СОРОЧАН, старости села Івашків Петро ПОГОРІЛИЙ та сіл Будеї та Смолянка Людмила ЯСНІЦЬКА.

Надії на світле майбутнє, сталого розвитку, процвітання та миру, відновлення колишньої слави Кодимщини, завзятої колективної праці, добра й злагоди, родинного щастя, любові та Божого захисту — ось ключові слова привітань, які лунали цього дня у залі.

За вагомий особистий внесок у розвиток та реформування місцевого самоврядування, забезпечення соціально-економічного, культурно-освітнього розвитку області, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія ГРИНЕВЕЦЬКОГО нагороджено депутата Кодимської міської ради, господарника, директора ТОВ “Агрофірма “Кодима” Миколу СОРОЧАНА.

Почесною грамотою голови Одеської обласної ради Григорія ДІДИЧУКА нагороджено:

депутата Кодимської міської ради, господарника, директора СТОВ “Лан” Анатолія ХОРТЮКА - за сумлінну працю, вагомий внесок у розбудову місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток регіону, високий професіоналізм, активну громадську позицію;

депутата Кодимської міської ради, вчителя початкових класів Лабушненського закладу загальної середньої освіти Любов ПЕЛЮХ — за багаторічну плідну педагогічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, відданість справі, впровадження сучасних методів навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм.

Почесною грамотою голови Подільської районної ради Софії ХОДЮК нагороджено:

депутата Кодимської міської ради, помічника депутата Одеської облради, голову Кодимської міської партійної організації ВО “Батьківщина” Тетяну БОРОДІНУ — за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у становлення і розвиток територіальної громади;

депутата Кодимської міської ради, медичного працівника загальної практики сімейної медицини Сербівської амбулаторії Бориса НЕДБАСА - за вагомий особистий внесок у становлення і розвиток територіальної громади, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію.

Почесною грамотою голови Подільської районної державної адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА нагороджено:

депутата Кодимської міської ради, сімейного лікаря загальної практики сімейної медицини Валентину КОРСАКОВУ — за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, ініціативність, сумлінне ставлення до виконання професійних обов’язків, активну громадську позицію, значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування.

Святкову атмосферу у залі довершили привітання майстрів сцени – вони підготували для представників місцевого самоврядування добірку українських пісень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних