Необхідність і важливість співробітництва

Дата: 27.01.2022 11:07
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

27 січня 2022 року на базі Подільського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведено робочу зустріч з начальником служби у справах дітей Кодимської міської ради Оленою Рожко.

У ході зустрічі обговорено питання співпраці районного сектору з питань пробації і служби у справах дітей в напрямку профілактики вчинення правопорушень серед неповнолітніх, обміну інформацією щодо правопорушників, організації спільних профілактичних, правоосвітніх заходів, навчально-практичних семінарів. Додатково, в ході зустрічі, були розглянуті питання досудової та наглядової пробації, здійснення спільних перевірок умов проживання неповнолітніх осіб.

У ході конструктивного діалогу Олена Рожко наголосила: «Надзвичайно гострою проблемою у нашому сьогоденні є скоєння правопорушень дітьми. Причини, які спонукають неповнолітніх до вчинення правопорушень, розпад сім’ї, відсутність належного контролю за поведінкою неповнолітнього з боку батьків, відсутність корисного дозвілля, незайнятість підлітків. Диференційований підхід до неповнолітніх осіб, які перебувають у конфлікті із законом, сприяє подоланню злочинності серед підлітків та є одним із найважливіших напрямів виховної роботи з дітьми.

Також обговорено питання щодо вирішення соціальних проблем неповнолітніх, у тому числі конфліктних ситуацій у сім’ї, залученню соціальних служб, правоохоронних органів щодо батьків, законних представників, які не займаються вихованням дітей чи вчиняють стосовно них насильство в сім’ї.

Підбиваючи підсумки спільної діяльності начальник районного сектору Юрій Боцул відмітив, що проведення подібних нарад оптимізують взаємну інформованість, сприяють налагодженню співпраці. Результатом зустрічі стало досягнення домовленості на проведення спільних інспектувань за місцем проживання неповнолітніх, та проведення з ними індивідуальної роботи щодо попередження скоєння повторних кримінальних правопорушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних