Звернення міського голови до громади

Дата: 06.03.2022 16:36
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

Шановна громадо!

Сьогодні відбулася позачергова сесія міської ради. Депутати одноголосним рішенням ухвалили звернення стосовно закриття повітряного простору над Україною !

Світова спільното, почуйте нас! У вогні сьогодні наша держава, і це реальна загроза для усієї Європи, всього світу.

Ми волаємо про дієві кроки!

 

Про головне.

Є чіткі вказівки керівництва Подільської районної військової адміністрації. Усі встановлені блокпости на території України повинні бути координовані, обліковані, підпорядковані єдиному центру. Облаштовані на сьогоднішній день 4 блокпости на території Кодимської громади виконуватимуть своє основне завдання по захисту нашої території у разі необхідності.  

Далі. Наразі усіляка діяльність на території громади (об’єднань громадян, територіальної оборони, волонтерів тощо) координується міською владою, яка на постійному зв’язку з поліцією, прикордонниками, керівництвом району, області, України. У селах таким центром є старости. Це вимога військового часу. Самостійні рішення, плани, дії потрібно узгоджувати з головою громади, зазначеними структурами та формуваннями. Я, як міський голова, є центром, вертикаллю усієї інформації і дій. Ми маємо чітке бачення і розуміння того, як чинити за тих чи інших обставин!

Знову й знову наголошую. Ворог не спить! Використовує будь-яку нагоду зібрати дані на українських територіях та зашкодити. Якщо ви бачите підозрілі дії, чужинців, незрозумілі предмети негайно інформуйте мене, поліцію, старосту, самостійно не здійснюйте ніяких кроків! Це може бути дуже небезпечно. Василь Варшавський наголошує, що Кодимське відділення поліції має достатньо ресурсів, щоб відпрацювати кожне таке повідомлення.

Про що ще хочу повідомити. На території громади створені групи швидкого реагування. Це стосується техніки  підприємств. Автотранспорт, автокрани, екскаватори, трактори, вантажівки тощо знаходяться на окремому обліку, відремонтовані, заправлені паливом, керівники мають усі контакти водіїв та чіткі вказівки як діяти за різних обставин.

Місто Подільськ інформує про нестачу водіїв для вказаної техніки, а також зварювальників і запрошує їх на роботу за достойну заробітну плату. Звертайтеся у Територіальний центр комплектування (колишній райвійськкомат) за подробицями.

Усім мешканцям сердечний уклін, що діляться іноді останнім. Та я ось про що. Спрогнозувати, як розгортатимуться події далі, на жаль, неможливо. Тому прошу: зробіть запас продуктів і ліків для своїх родин, наберіть води.

Ми - горді українці, і гуманітарна допомога від лютого ворога, який так хизується цим на своїх інформаційних теренах, нам ніколи не знадобиться!

Знову закликаю до єдності! Шановні мешканці Кодимщини! Ми знаходимося у новій реальності. За одинадцять днів війни майже усі переоцінили багато речей, дій і відносин, які ми здійснювали чи мали у мирні часи. Перед реальною загрозою, коли звучить сирена, коли ми чуємо про тотальне знищення найбільших міст держави, наш світогляд сформував інші площини зв’язків між нами – без партійних, політичних, релігійних переконань. Вірте, ми усі працюємо! Не потрібно деструктивної критики дій влади! Ми дослухаємося до усіх порад, постійно моніторимо ситуацію, доступні особисто! Дзвоніть, приходьте, інформуйте різними каналами зв’язку!

Перемога буде за нами!

Слава Україні!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних