Звернення Кодимського міського голови до мешканців громади

Дата: 07.03.2022 11:01
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Шановна громадо!

На жаль, ми живемо в умовах війни. До цього звикнути неможливо. Та реалії не дозволяють нам зупинятися, потрібно накопичувати сили, резерви, бути готовими до різного розгортання ситуації. Зроблено багато: розчищено захаращені підвали багатоповерхівок, у багатьох є світло, місця для сидіння; відновлено 2 сирени, які не працювали десятки років та встановлено 2 нові: КП «Комунсервіс», міська рада, ТОВ «Соковий завод «Кодимський», елеватор; у колишньому пологовому приміщенні розміщені додаткові ліжко-місця, а у сховищі – можливо навіть буде оперувати та багато-багато іншого ми спільно з вами робимо.  Цінуймо кожну мить без пострілів, розрухи, горя і сліз.

Як й передбачалося, у громаді вже є біженці, які потребуються житла. Кол-центр по оренді, розміщенню, супроводу, який організовано у ЦНАП, має відповідну інформацію. На сьогодні готові надати у оренду житло у м. Кодима (поки що один будинок з підселенням), селах - Олександрівка, Петрівка, Стримба, Загнітків, Грабово, Писарівка, Івашків. Звертайтеся у Центр надання адміністративних послуг у денний час. Тел.: (04867) 2 66 98. А поки громадяни можуть розміститися у пункті тимчасового перебування для транзитних переселенців під час комендантської години: Тел.: +38063 048 35 79, Тетяна Іванівна.

7 та 8 березня до 15.00 на площі Перемоги в місті Кодима продовжується збір підписів під зверненням до НАТО стосовно необхідності закриття повітряного простору над Україною. У селах ця робота здійснюється старостами. Важливий кожний ваш підпис! Закриття неба над Україною потребують наші діти, жінки, літні люди, усі ми!

Працюємо наполегливо щодня задля нашої перемоги!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних