Пошук

У єдиному пориві маємо дати відсіч ворогу

Дата: 10.03.2022 11:52
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Шановна громадо!

Знову і знову закликаю Кодимщину згуртуватися! У єдиному пориві дати відсіч ворогу!

Мене особисто неймовірно здивували факти, що деякі громадяни Кодимщини відмовляються ставити підписи під вимогою закрити небо над Україною. Більш того, вони, з їх меседжів, чекають на «визволителів» і відповідні зміни. Це абсурд!!! Попри те, що ми щоденно бачимо по телевізору і в інтернеті. Нас знищують фізично. Руйнують міста, церкви, пам’ятки культури, які навіть нацисти не знищували, бомблять інфраструктуру, гинуть військові. А декому - то не чути, то вже гучно лунає сирена, або все робить не так, черги в банкоматі, немає чогось в магазині, мало бензину, щось із харчів, на переконання окремих громадян, не дійшло за місцем призначення. Я впевнено засвідчую, що нічого із зібраного не було використано в особистих потребах. Все цілеспрямовано, планово, з урахуванням реальної потреби розподіляється! Потрібно мати терпіння. Ми зараз усі в чомусь обмежені. Після перемоги України все надолужимо!

Подивіться статистику. У десятки разів зменшилася злочинність в Україні. Люди свідомі того, що не час до розбрату. Бо інакше як переможемо!

Погляньте навколо. В нас не стріляють, не летять з неба бомби, не знищують градами, До речі, від одного з таких влучань загинув вчора Сергій КОТЕНКО, легендарний комбат «дев’ятки».

Героям слава!

Погляньте, що взагалі відбувається в Україні? Знищено більше 1 300 осіб цивільного населення тільки у Маріуполі. Російські солдати! Ви воюєте не зі Збройними Силами України. Якщо під прицільним пострілами лікарні, пологові будинки, дитячі притулки, українські жінки, новонароджені, діти, хворі й немічні – ви остаточно підписали собі вирок. Ви слабаки. Ви нелюди. Це навіть поза межами звірства. Будете до скону блукати українськими лісами. Там і згинете. Якщо все бачене в Україні відкрило вам замуровані брехнею очі – читайте листівки на деревах, як здатися у полон. Розкайтеся і всьому світу розкажіть правду про вільну, незалежну, незламну Україну.

Йдіть слідом за російським військовим кораблем!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних