Кодимщина сьогодні

Дата: 15.03.2022 10:05
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Шановна громадо!

На ранок 15 березня ситуація у громаді спокійна і контрольована. Порушень кордону України, громадського спокою немає. Заклади освіти працюють у дистанційному режимі, медична галузь, аптеки, торгівля – за штатним розкладом.

Двадцята доба війни, що назавжди змінила Україну, весь світ, нас з вами. Про безпрецедентний спротив московітам ми дізнаємося з чесних новин. Прийшли на нашу землю ті, що говорили про так званий «бліцкриг», два дні – і Україна впаде. Зрозуміло навіть ворогам і зрадникам - це, щонайменше, марення божевільного. Українці непереможні, якщо у такий час ми згуртувалися і  здійснюємо неймовірні кроки для нашої перемоги.

Я ось про що. Хочу подякувати волонтерам, усій громадськості Кодимщини за звитяжну працю і єднання. Ви плетете маскувальні сітки, готуєте їжу, приносите речі, одяг, надаєте побутову техніку і приладдя, ліки, засоби гігієни тощо. Безкоштовно.  Не потребуючи своєї хвилини слави. Низький уклін вам за це! Маємо наразі дуже позитивний приклад такої діяльності у Кодимі - підприємець віддав власну ГАЗель для потреб військових; у Загніткові, де волонтери, спонсори придбали  вантажний мікроавтобус Форд Транзит, декілька сучасних телефонів, генератор і все це було передано «дев’ятці», батальйону «Вінницькі скіфи», на передову. Принагідно  зазначу, що старости Кодимської територіальної громади мають стати і стають, як бачимо за численними прикладами, центром управління, координатором такої роботи.

Щоденна справа управлінця, посадовця непомітна, невидима, навіть на переконання окремих громадян, непотрібна. Але й ми українці, з тією самою іскрою у серці і біллю за Батьківщину. У вільний час численні службовці допомагають волонтерським осередкам. За їх особистою ініціативою зарплатня (чи її частка) за березень буде перерахована на потреби ЗСУ. Це окрім того, що кожен з нас, впевнений, не пройшов повз заклик: «Збір допомоги для ЗСУ».

Нагадаю знову про комендантську годину, яка з 13 березня 2022 року на території Одеси та Одеської області встановлена з 20:00 до 06:00; заборону продажу алкогольних напоїв; відповідальність за порушення громадського порядку тощо.

Цінуймо мирний і сонячний ранок, яким сьогодні радує весна!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Героям слава!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних