Які нагальні питання вирішуємо сьогодні?

Дата: 16.03.2022 16:01
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

Шановна громадо!

Ми перебуваємо на постійному зв’язку з вами, маємо достовірні факти про те, що відбувається у громаді, як працюють заклади соціальної сфери, освіти, медицини, торгівлі, транспорт, разом робимо все можливе для забезпечення життєдіяльності нашої громади і доносимо правдиву інформацію до вас.

Нагадую, у міській раді працюють телефони «гарячої лінії»:

(04867) 2 62 88

+38068 026 31 44.

Які нагальні питання вирішуємо сьогодні?

Малий і середній бізнес, як і ми з вами, працює в умовах воєнного стану. Попри складнощі, маємо в торговій мережі, зокрема, магазинах, аптеках, найнеобхідніше. Так! Підвищилися ціни. Це наслідок підвищення вартості товару на оптових базах. Та звертаюся до підприємців! Не працюючи собі у збиток, встановлюйте мінімальні націнки. Цього вимагає правовий режим  воєнного стану та керівництво держави, області і району. Випадки свідомого їх завищення буде встановленим порядком регулюватись.

Принагідно. Для підтримки української економіки під час війни, зокрема середнього та малого бізнесу, Верховна Рада проголосувала за низку змін до Податкового кодексу, який передбачає численні пільги по ставкам податків, обов’язковим платежам типу ЄСВ та іншим нормам. Тому українські бізнесмени мають працювати прозоро, відкрито. Їх мережевий фронт дуже важливий для нас з вами тут, у тилу. Дякуємо вам за чесний бізнес!

Вже маємо переселенців. За офіційною реєстрацією їх більше 70. Це окрім тих, хто повернувся до своїх рідних та близьких.

Тим, хто втратив внаслідок військової агресії  житло, майно, немає родичів, ми пропонуємо кімнати у гуртожитку. Для цього необхідно стати на облік у відділі соціального захисту і охорони здоров’я міськради: м. Кодима, вул. Соборна, 88, каб. 1.

Громада вже долучилася до збору ліжок, матраців, ковдр, подушок, постільної білизни, рушників тощо для облаштування житла переселенцям.

Сьогодні вкотре лунала сигнальна сирена. Ще раз наголошую. У військовий час немає ніяких учбових сирен. Тому нагадую вам про дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги. Почувши її, негайно прямуйте в укриття!  Пам’ятаймо, зберегти життя – найважливіше завдання. Бо нам відбудовувати Україну після війни. Впевнений, увесь світ допомагатиме нам у цьому. Та генеральний план її відбудови належатиме українцям!

Бережіть себе і Україну!

Слава Україні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних