Сергій Лупашко про життя громади

Дата: 21.03.2022 12:38
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Шановна громадо!

Цими вихідними Державна прикордонна служба зупинила порушника, 25-річного молодого чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон у напрямку Придністров’я. Його затримано, складено адміністартивний протокол та направлено до ТРЦК та СП (колишній військкомат).

Почастішали випадки неконтрольованого загорання від спалювання мешканцями приватного сектору сміття. Рятувальники попереджають про заборону вчинення таких дій, що створює небезпеку власному та здоров’ю оточуючих вас людей, майну.

За даними керівників інших служб – на Кодимщині без резонансний подій.

Вихідними Кодимою курсувала сміттєзбиральна машина. На жаль, «посьолком», як було передбачено графіком, машина не їхала. Ми проаналізували причину і прийняли рішення, що наступним разом курсуватиме дві машини. При цьому прошу, щоб не затримувати авто, завчасно виносьте сміття ближче до дороги. Робота комунальної служби буде налагоджена.

19 березня 2022 року Президент України підписав Указ «Про відзначення державними нагородами України» численних військовослужбовців.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня наших земляків, хоробрих бійців, героїв, звитяжців: сержанта Віталія Кушніра, молодшого сержанта Євгенія Жеребкіна, солдата Леоніда Іванова, головного сержанта Дмитра Цаповського, молодшого сержанта Павла Балтяна, сержанта Романа Обжелянського, старшого солдата Богдана Гайванюка, старшого сержанта Миколу Паниченка.

Хлопці! Після перемоги, чекаємо вас додому. Навесні ваші сильні руки потрібні у господарстві; чоловіча підтримка, опора - матерям, дружинам, дітям. Їх молитви, наші надії - на якнайшвидше ваше повернення та перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних