Кодимський міський голова інформує

Дата: 29.03.2022 12:11
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Шановна громадо!

На Кодимщині – без резонансних подій, ситуація стабільна та контрольована. Громадський порядок і безпеку на вулицях, дорогах контролюють поліціянти спільно з громадськими формуваннями; прикордонники - державний кордон. Днями затримано 2 порушника наших рубежів. Проводяться слідчі дії.

Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації з 29 березня комендантська година встановлена з 21.00 до 06.00. Без спеціальної перепустки перебування у цей проміжок часу на вулицях, ін. громадських місцях заборонено.

З 08 год. 00 хв. 29 березня по 09 год. 00 хв. 1 квітня 20022 року закрито Лисогірський переїзд. Про це попередила Вапнярська дистанція колії. Проводяться ремонтні роботи.

Знову переконливо прошу не спалювати сухе листя, траву, сміття тощо. Під час воєнного стану це прирівнюється до ДИВЕРСІЇ, яка передбачає кримінальну відповідальність. Такими діями ви завдаєте шкоди не лише власному здоров’ю, майну, а й екосистемі. Протягом минулої доби рятувальники 11 разів виїжджали на виклики, 2 з них – уночі. Усі - до приватних будинків. Все через неконтрольований вогонь, який із спалюваного на земельних ділянках сухостою перекинувся на приміщення, лісосмуги.

ДО УВАГИ! Рятувальники попереджають! Лінія «101» з мобільного телефону не працює. Телефон для повідомлень: (04867) 2 13 34.

Продовжуємо роботу над створенням продрезерву. У роботі задіяні усі – від пересічних громадян до великих агроформувань громади. Дякуємо за звитяжну працю!

Все більше прибуває у громаду переселенців з територій ведення бойових дій, зокрема, з Харкова, Маріуполя, Києву, Горлівки. 358 осіб стали на облік у відділі соціального захисту та охорони здоров’я міської ради. Насправді, їх більше. Створено банк житла. В основному громадяни розміщуються у знайомих і друзів. Для реєстрації (чи консультації) звертайтеся до відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я: вул. Соборна, 88, каб. 1, 1 поверх. З 30-го березня запрацює реєстрація через мобільний додаток «Дія». Державою передбачено здійснення виплат вимушеним переселенцям.

Стосовно посівної кампанії. Аграрії повністю підготовили ріллю, здійснили підживлення озимих культур, почали сіяти соняшник та ярий ячмінь. Перевіряють у якому стані озимі, тому що минулорічні погодні умови були несприятливими для них. За потреби – пересіюватимуть ярими культурами. Сільгосптоваровиробники чекають на теплу погоду, холодна весна призупиняє повномасштабну посівну. Та вони повністю готові до робіт!

Бензин та дизпаливо є на двох АЗС – «Авіас» (по об’їзній) та «S-oil» (центральний переїзд).

Принагідно знову нагадую мешканцям громади про вчасну сплату за комунальні послуги, зокрема, водопостачання! Не накопичуйте борги!

Важливо! Не нехтуйте власною безпекою! Почувши сигнал «Повітряна тривога» - негайно прямуйте в укриття!

Все буде Україна! Ми переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!

Міський голова Сергій Лупашко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних