Кодимський міський голова інформує

Дата: 31.03.2022 09:56
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

Шановна громадо!

Продовжуємо працювати насамперед для забезпечення життєдіяльності громади; разом з небайдужими, усіма силами допомагаємо Збройним Силам України.

Ініціативною групою посадовців міської ради, у рамках допомоги ЗСУ, запропоновано створення «Індивідуального пакунку бійця». Їх буде більше 100 і кожний профінансує його вартість. У ньому будуть: предмети гігієни, білизна, шкарпетки, декілька блістерів найнеобхідніших лік тощо. Діти додадуть трохи тепла і готують військовослужбовцям вітальні листівки. У роботі також задіяні підприємці, які зі знижками надали нам товари, заклади освіти та культури.

Окрім цього, працівники міськради відраховували кожний не менше 10 відсотків зарплатні на потреби ЗСУ, денний заробіток у Фонд оборони Одеси. Дякуємо українській армії за тишу на Кодимщині! Оберігаючи інші рубежі, ви не допускаєте ворога вглиб країни, забезпечуючи нам мирне життя, спонукаючи ще більше, ще натхненніше працювати.

Не втомлюємося дякувати нашим волонтерам, які йдуть на роботу, з різницею в тому, що фронт у них гуманітарний. Безкоштовно, залишаючи хатні справи, з ранку до ночі, вони щоденно збираються у визначеному місці, виконуючи благородну справу по спасінню життя бійців на передовій - плетуть маскувальні сітки. Вплітаючи в них тепло сердець, щирість душі, віру, надію, любов вони таким чином створюють потужний оберіг і захист від ворога. Інші - організовують численні міні-виробництва вдома, готуючи м’ясні, рибні консерви. Прикладів такої безкорисливої діяльності безліч. Кожному особисто висловлюю щиро подяку і захват!

Стосовно отриманої гуманітарної допомоги. Вона з Одеси, від Євросоюзу, для вразливих верст населення та переселенців. Для її отримання звертайтеся у селах до старост, у Кодимі - у Територіальний центр: м. Кодима, вул. Соборна, 127.

ВАЖЛИВО. Горить та палає сміття, попри усі заборони, щодня. Пожежники безперестанку здійснюють виїзди для гасіння неконтрольованих загорань. Тому пропоную виносити суху рослинність до сміттєзбиральної машини, яка їде за графіком. Її забиратимуть безкоштовно. Це не стосується великих об’ємів, довгого гілля, будівельного сміття. По цьому зорієнтуємося щодо його кількості і додатково повідомимо як вивіз буде здійснюватися в майбутньому.

Йде війна, та життя продовжується. Жителі громади, як і зазвичай, навесні розпочали господарські роботи. Для вас з 4 квітня роззпочне роботу Інкубаторна станція: м. Кодима, вул. Шевченко, 123.

Все буде перемога!

Слава Україні!

Героям слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних