Звернення Кодимського міського голови

Дата: 01.04.2022 09:58
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Шановна громадо!

Весна посилює інтенсивність господарських робіт, і на поверхні знову постає проблема сміття. Воно горить, палає, завдає шкоду довкіллю, майну, землі, а також життю людей. Принагідно нагадую, що вчинення громадянами таких дій у воєнний час прирівнюють до ДИВЕРСІЇ, яка передбачає кримінальну відповідальність за статтею 113 Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Катастрофічно більшає хаотичних сміттєзвалищ у лісосмугах, на околицях, узбіччях, у лісах. І на тлі втрат, жорстокої війни, якою охоплена Україна, це виглядає, щонайменше, як байдужість і образа. Усім, хто душею вболіває за Україну і її героїчних бійців.

Мене особисто вразило як мешканці зруйнованого Харкова, разом з комунальниками, волонтерами відновлюють своє місто, розгрібають завали, прибирають уламки скла та сміття, що залишилися після руйнації. Більш того, вони прибирали його щоденно й після пострілів. Це місто перемоги! І складається враження, що війна для кожного різна.  Знову повторюся: ми щасливі від того, що жодна ворожа куля не долетіла до Кодимщини! У нас вдосталь харчів, є світло, вода і тепло, наші діти не налякані страшними жахіттями. Цінуймо тишу!

Я закликаю кожного прибрати не лише на своєму подвір’ї, а й допомогти сусіду, не пройти мимо кинутого на дорозі сміття тощо. Вчорашній об’їзд околиць Кодими залишив гнітюче враження. Це десятки, сотні тон  хаотичного скупчення непотребу. Зараз вирішуємо яким чином все прибрати.

Отже, я закликаю усіх містян, сельчан!

Нехай гори сміття на Кодимщині не зупиняють переможну ходу України до цілковитого успіху у боротьбі з російським агресором!

Доводжу інформацію до аграріїв громади! Під час комплексу проведення польових робіт дозволено цілодобово пересування польовими шляхами працівників сільгосппідприємств та сільгосптехніки.

Констатую, що ситуація на Кодимщині в інших напрямках контрольована, стабільна і мирна. До цього докладаємо усіх зусиль.

Все буде Україна! Ми переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних