Міський голова Сергій ЛУПАШКО інформує

Дата: 19.04.2022 09:05
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Шановна громадо!

За результатами наради із силовими структурами - в Кодимській територіальній громаді ситуація контрольована. Надзвичайних подій, порушень громадського порядку, Державного кордону України не було.

Відповідно до Указу Президента України №143/2022  від 16 березня 2022 року щоденно о 9 годині 00 хвилин проводимо загальнонаціональну хвилину мовчання у жалобі за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України. Зупиніться й ви, щоб вшанувати їх пам’ять. Вони мали б ще жити. Та агресор обірвав життя дорослих і дітей, не даючи іншого шансу. Все пам’ятатимемо!

Ще раз дякую усім, хто вийшов на прибирання територій нашої громади!

Десятки тон сміття, численні хаотичні сміттєзвалища, кілометри узбіч доріг були прибрані, приведені до ладу. Переконаний, результати цієї роботи видно усім, особливо на під’їздах до Кодими.

Та я ось про що. Коли ви викидаєте сміття будь-де, знайте, що його згодом прибиратиме ваш сусід, родич, знайомий, який вважав (чи вважає) вас порядною, культурною людиною; прибиратиме жінка, яка має вдосталь господарських справ і клопотів вдома… Закликаю, нехай акція «За чисте довкілля»  відтепер перетвориться на системну роботу кожного з нас    –  дотримання чистоти і порядку в рідному місті чи селі.

Знову допомагаємо військовим. 52 найменування товарів (переважно це будівельні, слюсарні матеріали та інвентар, електротовари, а також товари особистої гігієни тощо) вже доставлено до одного з військових формувань ЗСУ. Знову долучилася уся громада, за активної участі старост населених пунктів. Продовжуємо щоденно наполегливо працювати задля допомоги ЗСУ та постраждалому цивільному населенню, зокрема, переселенцям.

Наближаємо перемогу вчинками!

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних