Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ МІСТА ОДЕСА! В ОДЕСІ ЗАПРОВАДЯТЬ «ЗАТЯЖНУ» КОМЕНДАНТСЬКУ ГОДИНУ!

Дата: 29.04.2022 15:36
Кількість переглядів: 724

Розпорядженням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, ЛИШЕ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА ОДЕСА запроваджено комендантську годину з 22 години 00 хвилин 1 травня 2022 року до 05 годин 00 хвилин 3 травня 2022 року.

? Заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

??Увага!

На іншій території Одеської області режим комендантської години залишається без змін, тобто з 22.00 до 05.00.

 

?РОБОТА ТРАНСПОРТУ

• Громадський транспорт у зазначений період комендантської години часу в місті Одеса працювати не буде.

• У зазначений період часу комендантської години буде повністю зупинена робота залізничного вокзалу міста Одесса та автостанцій розташованих у місті (автостанції «Привоз», «Старосінна», «Привокзальна» та центральний Автовокзал у м. Одеса). Про введенні обмеження поінформовано перевізників, які здійснюють перевезення на території області та перевізників, які здійснюють перевезення з інших областей України до міста Одеса, а також міжнародних автомобільних перевізників (Румунія, Болгарія, Молдова, Польща). Додатково інформація про обмеження роботи транспортної інфраструктури міста доведена до відома автостанцій Миколаєва, Вознесенська, Первомайська.

• Категорично заборонено пересування містом власним автотранспортом у зазначений період часу комендантської години.

?РОБОТА ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ

• Без змін в місті Одеса працюватимуть лише підприємства та організації критичної інфраструктури – швидка допомога, ДСНС, тощо.

• Керівникам підприємств, установ та організацій з безперервним циклом виробництва, що здійснюють свою діяльність на території міста Одеси, необхідно забезпечити подання Департаменту економічної політики та стратегічного планування обласної військової адміністрації до 16.00 30 квітня 2022 року списків осіб (прізвище, ім’я, по батькові, посада), які будуть задіяні в роботі в зазначений період часу комендантської години для пересування містом Одесою, необхідних для забезпечення виробничого процесу, у разі відсутності у них спеціальних перепусток.

• Одеська обласна військова адміністрація передасть дані списки до коменданта Одеської області для подальшого доведення до особового складу блок-постів та патрулів.

• Керівники підприємств, установ, організацій усіх форм власності, що здійснюють свою діяльність на території міста Одеси, своїм рішенням та розпорядженням мають оголосити 2 травня вихідним днем і перенести його відпрацювання на інший період в робочому графіку підприємства.

• Вигул собак дозволяється поблизу будинку, не віддаляючись від місця проживання, з максимально коротким часом прогулянки. При собі мати документи, що засвідчують особу.

??Ще раз наголошуємо комендантську годину запроваджено лише на території міста Одеса з 22 години 00 хвилин 1 травня 2022 року до 05 годин 00 хвилин 3 травня 2022 року. На іншій території одеської області режим комендантської години залишається без змін, тобто з 22.00 до 05.00.

???????? Одеська обласна військова адміністрація звертається з проханням до одеситів з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні, в першу чергу, задля Вашої безпеки, що тим самим збереже Ваше життя, бо наслідки можуть бути фатальними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.