Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кодимська міська рада інформує

Дата: 10.05.2022 09:48
Кількість переглядів: 194

Кодимська міська рада інформує

За інформацією силових структур Кодимщини ситуація на території громади стабільна і контрольована, порушень державного кордону не було.

Всі ми свідки того, як ворог «привітав» Одещину цими вихідними. Парад, проведений ворогом у москві не був переможним, та свідчить про його наміри до подальшої ескалації та воєнних дій, хоча путін цинічно оголосив, що росія стоїть за мир. Тому ми готові  до будь-яких загроз.

Працюємо цілодобово, займаємося своєю роботою щогодинно, координуємо дії  відповідних служб, забезпечуємо життєдіяльність територіальної громади, налаштовуємо робочий процес відповідно до вимог і загроз воєнного часу.

Громада продовжує приймати переселенців. На сьогодні їх зареєстровано 1 780 осіб. Міська рада здійснює розселення внутрішньо-переміщених осіб шляхом щоденного наповнення бази даних «Прихисток». Вже 156 власників надали своє житло безкоштовна для 490 осіб. Звітуючи щомісяця до 5 числа, вони отримують гарантоване державою відшкодування витрат на комунальні послуги.

Шановна громадо!

Пам’ятаймо, що ми українці, вільні, самостійні, незалежні. Згідно з Конституцією України, державними символами України є Державний Прапор, Державний Герб і Державний Гімн.  Історична традиція, закарбована у символіці, перетворює населення на народ, формує націю. Сьогодні, як ніколи, ми об’єднані у прагненні здолати ворога, який має на меті знищити нас, Україну як державу. роzія  боїться блакитно-жовтого полотнища не менше наших «Байрактарів» та «Джавелінів». Тому використовуймо державну символіку, в якій закодовано певні сакральні знання, історія предків,  з гордістю, повсякчас. Вони – оберіг для наших воїнів, наша сила і наша велич.

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.