Відбулося тридцять друге засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради

Дата: 30.05.2022 09:47
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

Наприкінці минулого тижня відбулося тридцять друге засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради VIII скликання.

Розпочали його хвилиною мовчання у згадку про всіх українців, військовослужбовців та цивільне населення, які віддали свої життя у війні з росією.

Першим члени виконкому затвердили цільову Програми забезпечення заходів територіальної оборони на території Кодимської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Доповідач, головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій, техногенної безпеки та оборонної роботи апарату міської ради Ігор Вінницький, наголосив: програма передбачає об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування, органів військового управління та громадськості з метою поліпшення обороноздатності громади, і держави загалом.

Про підсумки виконання бюджету Кодимської міської територіальної громади за І квартал 2022 року звітував заступник міського голови - начальник фінансового управління Руслан Онуфрієнко. Так протягом І кварталу 2022 року діяльність Кодимської міської громади спільно з територіальними підрозділами органів влади була спрямована на реалізацію державної економічної політики, збереження обсягів виробництва у всіх галузях економіки громади, підвищення якості життя громадян, поліпшення інвестиційного клімату, недопущення заборгованості з виплати заробітної плати тощо.

Якщо у цифрах, то до бюджету Кодимської громади за вказаний період надійшло 25 653 тис. грн. що на 959,3 тис. грн. більше від планових призначень. Тобто, бюджет виконано на 103,9 відсотки.

Перерозподіл видатків бюджету громади стосувався фінансового забезпечення територіальної оборони, облаштування сховища у Кодимській лікарні, а також сплати за спожиту електроенергію у зв’язку з її суттєвим здорощанням.

Наступним члени виконкому затвердили умови проведення конкурсу з визначення пасажирських перевізників та мережі автобусних маршрутів загального користування. (Доповідач начальник відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради Інна Александрова-Бондарчук).

Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг змінює перелік документів, які подаються для реєстрації. Тепер замість копії паспорту вказані громадяни мають надавати довідку про присвоєння їх статусу ВПО. (Доповідач головний спеціаліст відділу житлово – комунального господарства, інфраструктури та капітального будівництва Світлана Олійник).

Державою розширено перелік товарів, робіт та послуг, публічні закупівлі яких здійснюються ОМС, зокрема у підрозділах «Промислова техніка» «Будівельні роботи». Члени виконкому внесли й затвердили відповідні зміни до попереднього рішення ВК Кодимської міської ради VIII скликання від 18 березня 2022 року №332. (Доповідач начальник відділу управління персоналом, правової та організаційної роботи міської ради Оксана Павлішина).

Наостанок присутні затвердили низку рішень щодо посилення соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. (Доповідач начальник служби у справах дітей Олена Рожко).

Ці та інші питання опрацювали члени виконкому та прийняли рішення з 17-ти питань порядку денного.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних