Робоча зустріч стосовно запланованого масового вивільнення

Дата: 15.06.2022 15:31
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Звільнення… Хоч раз у житті з цією неприємною ситуацією стикалася кожна людина. Насправді, втрата роботи – це початок нового етапу життя, який відкриває безліч можливостей самореалізації. Головне – це готовність до змін.

14 червня 2022 р. відбулася робоча зустріч директора Кодимської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Ольги ШПАК з завідувачем філії Крутянської початкової школи "Комунального закладу" Опорного закладу "Кодимський ліцей №2" Кодимської міської ради Подільського районну Одеської області Оленою ХАРКОВЕНКО стосовно запланованого масового вивільнення у зв’язку зі скороченням чисельності працівників та змінами в організації виробництва і праці.

Основною метою зустрічі було інформування про послуги ,які надає служба зайнятості,ознайомлення з ситуацією на ринку праці, актуальними вакансіями міста та району, залучення до активних заходів сприяння зайнятості, зокрема щодо можливості проходження професійного навчання, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці шляхом отримання ваучеру, започаткування власної справи та інформування про сучасні сервіси служби зайнятості.

Директор Ольга ШПАК надала роз’яснення про порядок реєстрації безробітних в службі зайнятості, перелік необхідних документів для реєстрації як безробітного, умови призначення матеріального забезпечення на випадок безробіття.

Зустріч пройшла у формі активного діалогу, завідуюча філії Олена ХАРКОВЕНКО задавала багато запитань, на які отримала вичерпні відповіді.В завершення зустрічі завідуюча філії висловила подяку за корисну інформацію та надані роз’яснення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних