Звернення Кодимського міського голови

Дата: 22.06.2022 19:11
Кількість переглядів: 370

Шановні жителі громади!

 

     Сьогодні о 07:30 год. ранку представниками силових структур за рішенням Печерського районного суду міста Києва відносно мене та сина було здійснено обшук на предмет підтвердження співпраці із рф , мотивуючи це наративом щодо громадянства так званої пмр. Хоча я народився в Республіці Молдова, а згодом набув громадянства України і ніяких спекуляцій на цю тему бути не може. Інкриміновані звинувачення не підтвердились. Представники правоохоронних органів чесно і гідно виконали припис, але й самі були здивовані, адже ніяких фактів чи передумов державної зради з мого боку та членів моєї сім’ї просто нема, про що було складено відповідні документи. Я офіційно заявляю своїм виборцям та тим, хто мене не підтримує — я не зрадник, не злодій, нікого ніколи не ображав та не ставив собі за самоціль владу та славу. Уявіть собі, як можна реалізовувати власну програму розвитку громади, запрошувати потенційних інвесторів в умовах постійних погроз та сфабрикованих справ проти себе. І це все відбувається на протязі вже року і з однією метою — не дати працювати. 20 років свого життя — ділового та особистого я присвятив Кодимському району, а тепер нинішній громаді, розвиток та процвітання якої завжди були моєю головною метою. І саме тому мене цинічно навіть зараз, використовуючи воєнний стан, війну у нашій державі, намагаються усунути з посади міського голови.

     Мені особисто шкода, що оперативна група витратила даремно мій і свій час, адже вони могли в цей день затримати справжніх злочинців чи врятувати комусь життя, а замість того були втягнуті в недолугу політичну інтригу.

     А загалом соціально — економічна ситуація в громаді під контролем, всі державні інституції працюють у штатному режимі.

     З нетерпінням чекаємо доленосного рішення Європейської комісії щодо надання Україні статусу кандидата в Євросоюз. Саме тому ми частіше ніж зазвичай чуємо сигнал повітряної тривоги.

     Тому я на своєму робочому місці, відволікаючись на ці постійні закиди, виконую обов’язки міського голови.

 

Вірю в нашу перемогу,

 

в наші ЗСУ

 

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних