Кодимська міська рада інформує

Дата: 07.07.2022 12:21
Кількість переглядів: 788

Доброго дня шановна громадо!

 Станом на 07 липня   в громаді все спокійно та контрольовано. Порушень громадського порядку, державного кордону не має.

Продовжуємо працювати з урахуванням коректив, внесених війною, і маючи за мету єдине й найголовніше – пришвидшити перемогу! Віримо в неї усією душею.

В умовах воєнного стану Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кодимської міської ради Подільського району Одеської області, який визначений гуманітарним центром, продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

           В черговий раз, завдяки тісним контактам, щоденній праці та об’єднаними зусиллями керівництва громади і волонтерів нашій громаді вдалось отримати  від Міжнародної гуманітарної організації «World Central Kitchen»  гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. До набору входять необхідні продукти, які потрібні для життя. І вже сьогодні вимушені переселенці, родини, які опинились в кризовій ситуації отримують її. Така допомога буде надходити до нашої громади систематично.

Для отримання гуманітарної допомоги потрібно мати: паспорт, свідоцтво про народження дітей та довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Спеціалістами ведеться щоденна робота по збору та видачі гуманітарної допомоги, тут сортують та обліковують допомогу особам які її потребують. Внутрішньо переміщені особи можуть отримати, на безоплатній основі, послуги перукаря та швачки.

Дякуємо мешканцям нашої громади, які одразу відгукнулися на оголошену акцію по збору гуманітарної допомоги для переселенців.  Щодня до нас телефонують люди і цікавляться, що на даний момент найбільше потрібно  переселенцям. Було привезено  зокрема: продукти харчування, речі та інше. Спочатку ми допомагали, сьогодні допомагають нам. Об’єднавши зусилля разом, ми зможемо допомогти. 

Продовжуємо вести перемовини з потенційними благодійними організаціями, задля можливості допомагати нашим відвідувачам.  Висловлюємо щиру вдячність всім, хто у ці складні часи не залишається байдужим, допомагає та підтримує. 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних