Кодимський міський голова Сергій ЛУПАШКО інформує

Дата: 03.08.2022 11:01
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Шановна громадо!

Наразі на Кодимщині все спокійно. Дякуємо Збройним Силам України, військовим формуванням на наших територіях, за мир і відносну рівновагу. Слідкуємо за подіями і разом з усіма українцями сумуємо за втратами бійців, мирного населення нашої держави, і працюємо на перемогу.

Сьогодні хочу привітати наших аграріїв, які завершили жнива. Звісно, негода скорегувала результати роботи сільського господарства у меншу сторону. Та попри все - ми - з хлібом і миром. Ми одна з території, яка не зазнала жахіть війни. Цінуймо це повсякмить. На плечах аграріїв – відповідальність за продовольчу безпеку Кодимщини, загалом – усієї України. Вони - надійна опора влади і громади. Завжди так було й буде! А у воєнний час– хлібороби стали ще й надійними помічниками Збройних Сил України! Уклінно дякуємо їм за звитяжну працю!

Знову на порядку денному сміття, яке накопичується у місті, передмісті, лісосмугах шаленими темпами. Це схоже на якусь спрямовану акцію чи помсту. Помсту кому? Природі? Яка ж у цьому насолода, а тим більш – перспектива. Лише за один день роботи КП «Кодимакомунсервіс» навколо одного зі ставків у місті зібрало тони сміття. А відпочивати приїжджають на водоймища на вигляд культурні люди. Тільки залишене – свідчить про інше. Звісно, я не узагальнюю. Є серед нас й такі (і їх дуже багато), хто підбере за кимось непотріб чи зробить зауваження. Дякую вам за таку позицію! Не допомагаймо ворогу знищувати українську природу, завдавати шкоду екології!

Рухаємося до перемоги! Віримо у Збройні Сили України!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних