Кодимська лікарня отримала реанімобіль Volkswagen

Дата: 12.08.2022 08:45
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

У Кодимській лікарні сталася важлива подія.

І навіть декілька.

Саме 11 серпня минулого року на посаду генерального директора підприємства була призначена Лариса Іванівна ВОЛОШИНА.

Міський голова Сергій ЛУПАШКО сердечно вітає професіонала, прекрасну жінку - чуйну, щиру, яскраву, делікатну, відповідальну,  цілеспрямовану, креативну, та, якщо потрібно – з металевою твердістю у характері з першою вдалою річницею перебування на посаді. Попри військове вторгнення в Україну ворога, Кодимська лікарня продовжує працювати, нарощує темпи, зміцнює матеріально-технічну  базу. Нехай Господь дарує Вам, пані Ларисо, довгих років плідного життя,  добра, любові, щастя і достатку в родину!

Так співпало, що цього дня наш медичний заклад отримав ще один довгоочікуваний реанімобіль Volkswagen. Як зазначила Лариса ВОЛОШИНА, нарешті здійснилася її мрія, жадання всього колективу лікарні. Швидкість, якість, зручність, без зайвих переживань і витрат – ось які переваги матимуть мешканці громади у випадку потреби екстреної допомоги і доставки у лікувальний заклад. Тепер ці послуги примножаться, рятуючи  життя і здоров’я громадян. Бо з’явилася справжня, як казали колись, карета швидкої допомоги. Так воно і є!

З нагоди передачі реанімобілю  колективу медиків у загальній залі лікарні зібрався увесь персонал закладу.

До слова були запрошені гості заходу.

Директор ТОВ «Агрофірма «Кодима» Микола СОРОЧАН, постійний спонсор і друг медиків, відзначив, що це придбання стало можливим завдяки злагодженій роботі місцевої влади, депутатів міської ради фракції «Слуга народу» та Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації. Депутат Кодимської міської ради, начальник медичного управління Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Оксана РОКУНЕЦЬ-СОРОЧАН урочисто вручила ключі від реанімобіля керівнику лікарні із надією, що він справно слугуватиме і працюватиме на благо людей, котрі потребують термінових медичних послуг.

  • Впевнена, що даний автомобіль допоможе врятувати ще не одне життя та максимально наблизить медичну допомогу до самих віддалених куточків Кодимської територіальної громади. Попри війну, наше завдання – ще більше, не покладаючи рук, працювати для співвітчизників, - наголосила посадовець.

Вона передала для потреб підприємства сучасне медичне обладнання: апарат штучної вентиляції легень; 2 каптографи із змінними фільтрами  (це прилад  для вимірювання вмісту вуглекислоти в повітрі, що видихається пацієнтом) та життєвонеобхідні лікарські засоби для лікування хворих на цукровий діабет І типу - інсулін в вигляді шприц ручок, та лікування хворих з захворюваннями щитовидної залози – эутерокс.

Перший заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА Анжела ПОПАДЮК долучилася до вітань, та сказала, зокрема таке:

  • Я сьогодні вперше в Кодимі і одразу відчула позитив, отримала найприємніші враження від зустрічі з колегами і перебування у вашій громаді.

Вона вручила Грамоту обласного рівня високофаховому лікарю Кодимського медичного підприємства Руслану КОВТУНУ – за розвиток медицини, професіоналізм, відданість справі охорони здоров’я громадян, патріотизм та з нагоди Дня Української Державності.

  • Мене завжди радують такі новини, коли у громаді множиться і прибуває, все те, що слугує на благо її жителів. І, переконаний: медицина потребує підвищеної уваги місцевої влади, спонсорів. В цьому наше основне завдання, - підбив підсумки заходу очільник громади Сергій ЛУПАШКО.

На завершення – загальне фото на згадку біля реанімобілю Volkswagen.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних