Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 15.08.2022 11:07
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

12 серпня відбулося чергове, тридцять шосте засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради, яке провів міський голова Сергій ЛУПАШКО.

Розпочали його хвилиною мовчання за усіма загиблими захисниками України, мирним населенням, які стали жертвами російсько-української війни

Першим рішення члени виконкому затвердили програму відшкодування різниці між встановленим розміром тарифів на житлово – комунальні послуги та економічно  обґрунтованими витратами на їх виробництво комунальному підприємству «Кодимакомунсервіс» на 2022 – 2023 роки. Органам місцевого самоврядування керівництвом держави, області, району рекомендовано у період воєнного стану не підвищувати тарифи на комунальні послуги та застосовувати їх до споживача  (населення) на рівні тарифів, що застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року. Прийняте рішення убезпечить КП  "Кодимакомунсервіс" від збитковості, погіршення його фінансового стану. (Доповідач начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури ті капітального будівництва Людмила ШЕПЕЛЯ).

Прийняті зміни до бюджету Кодимської міської територіальної громади на 2022 рік передбачають виділення коштів на програму підтримки та розвитку житлово-комунального господарства Кодимської територіальної громади, (доповідач заступник міського голови- начальник фінансового управління міської ради Руслан ОНУФРІЄНКО).

Наступним рішенням члени виконкому встановили тарифи на послуги, передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг, що надаються комунальним підприємством «Кодимакомунсервіс» Кодимської міської ради Подільського району Одеської області (докладніше за посиланням  - Тарифи на послуги).

Створити ще один центр передачі гуманітарної допомоги, наданої донорами, в умовах воєнного стану в Україні Кодимській громаді запропонувала у проєкті рішення заступник міського голови з гуманітарних та соціальних питань Антоніна Москалюк. Члени виконкому проголосували «за» усім складом і визначили приміщення, де прийматиметься ця поміч.

Всього членами виконавчого комітету було прийнято 13 рішень, зокрема, про соціальний захисту дітей-сиріт.

- Декілька сьогоднішніх рішень стосується підсилення фінансової спроможності і матеріально-технічної бази Кодимського комунального підприємства. Серед актуальних питань залишається боротьба з хаотичним викидом сміття. З цим ми маємо покінчити раз і назавжди. Ще багато інших важливих питань чекає на вирішення, і ми, попри війну, працюватимемо над цим, - сказав міський голова Сергій ЛУПАШКО, завершуючи засідання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних