Виходимо на новий рівень співпраці з доброчинцями

Дата: 17.08.2022 08:57
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

У рамках зустрічі з переселенцями міський голова Сергій ЛУПАШКО поспілкувався з представниками ГО «Десяте квітня», співпраця з якою набуває нової якості.

Нагадаємо, що зусиллями міської ради та спонсорів у селі Серби обладнане приміщення для проживання переселенців на 50 місць. Тут і кімнати гігієни, пральня, загальна кухня з наборами необхідного посуду і побутовою технікою. Загалом, усе для комфортного проживання громадян, які, на превеликий жаль, втратили власну домівку.

Окрім додаткової допомоги з облаштування житла для ВПО, громадська організація "Десяте квітня" пропонує вихід на новий рівень співпраці, і націлена вона як на подальшу роботу з переселенцями так і допомогу громаді загалом.

Отже, з часом у Кодимській громаді може бути створена нова громадська організація, до складу якої увійдуть переважно внутрішньо перемішені особи. Це підвищить шанси отримувати допомогу від нових доброчинців, зокрема, міжнародних донорів.

Сергій ЛУПАШКО подякував ГО «Десяте квітня» за допомогу і співпрацю. Він наголосив, що коли у важкі часи консолідуються зусилля усіх ланок суспільства – така сила нездоланна.

Слава Україні!

Довідково.

Окрім допомоги у облаштуванні побуту переселенців, члени ГО «Десяте квітня» здійснюють їх постійний супровід, зокрема, й правовий. Для цього до конкретного закладу закріплений постійний представник громадської організації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних