Вони - справжня гордість і слава України!

Дата: 25.08.2022 10:21
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Багата доброчинцями, працьовитими, діяльними, ініціативними людьми  Кодимська земля. Іншими словами, вони не на словах, а на ділі, підставляють сильне чоловіче  плече, конкретними справами допомагають владі і громаді вирішувати нагальні проблеми.

Йдеться про ремонт дороги Круті-Олександрівка. Про це вже повідомлялося на сторінках у Фейсбук. Ми бачили початок роботи. Тепер важлива справа завершена.

Осередком народження задуму стала ініціативна група. А далі, на кшталт сніговій лавині, бажаючих більшало. Допомагали по різному: доставляли цемент, щебінь, дизпаливо, техніку,  приносили гроші, використовували особистий транспорт тощо. Але внесок тих, хто працює, не вимірюється кілограмами, метрами чи кількістю гривень. Бо все від душі, безкорисливо, своїми руками.

З великим задоволенням повторимо їх імена: Погорілий Геннадій, Палісіка Віктор, Станішевський Валерій, Назаревич Петро, Рендюк В'ячеслав (ініціативна група); Вінічук Юрій, Пурис Олександр, Пурис Сергій, Палісіка Ігор, Момотливий Володимир, Перепелиця Олег, Перепелиця Михайло, Грецевич Олексій, Струтинський Андрій, Чумак Валерій, Кравець Олександр, Тортіка Микола, Гладковський Володимир, Шмигун Юрій, Юрченко Петро, Яблонський Віктор, Дерев'янко Василь, Кучерина Руслан, Харковенко Олег.

Дуже сподіваємося, що нікого не забули. Бо робота продовжується. Тепер у планах відремонтувати дорогу у селі Круті. Наразі йде підготовка і її планування. Успіхів вам, дорогі земляки!

Велика подяка від мешканців сіл Валерію Маньковському - допоміг технікою, дизпаливом. Він аграрій, який працює на землі цих населених пунктів. Звернутися до орендаря  з проханням допомогти, як говорять зараз - немає питань. Бо відповідь завжди буде «так». Це позиція людини, що любить землю і малу батьківщину. Не податками єдиними…

Вони не чекають на славу, не звикли до гучних слів у їх честь. Та про таких людей і їх вчинки кажуть: це і є справжня гордість і слава України.

Уклінно дякуємо усією громадою!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних