Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Дата: 31.08.2022 08:25
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

30 серпня міський голова Сергій Лупашко провів чергове тридцять сьоме засідання виконавчого комітету  Кодимської міської ради VІІІ скликання.

Розпочали його хвилиною мовчання за усіма загиблими захисниками Вітчизни, які віддали життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Про підсумки виконання бюджету Кодимської  міської територіальної громади за І півріччя 2022 року перед членами виконкому звітував заступник міського голови - начальник фінансового управління Кодимської міської ради Руслан ОНУФРІЄНКО.

(Докладніше за посиланням:

Загальна характеристика  виконання бюджету громади за І півріччя 2022 року. За матеріалами засідання виконавчого комітету | Кодимська міська рада (gromada.org.ua)).

Наступним рішення члени виконавчого комітету внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік. Вони стосуються придбання вугілля для функціонування закладів освіти і культури у осінньо-зимовий період та сплати за електроенергію.

У рішеннях щодо соціального захисту дітей (доповідач начальник служби у справах дітей міської ради Олена РОЖКО) йшлося про призначення опікуна/піклувальника над дітьми; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; влаштування неповнолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування в навчальний заклад на повне державне утримання; надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини; надання дозволу на відрахування з навчального закладу неповнолітньої.

Черговим рішенням - «Про оплату за навчання в  комунальному закладі «Кодимська дитяча школа мистецтв» Кодимської міської ради Подільського району Одеської області  на 2022-2023 навчальний рік», виконавчим органом погоджено розмір плати за навчання у школі (він залишається на рівні минулого року); звільнено від плати за навчання окремі категорії дітей, зокрема – з числа внутрішньо переміщених осіб; встановлено механізм оплати;  затверджено контингент школи на 2022-2023 навчальний рік і порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в закладі. (Доповідач директор комунального закладу «Кодимська дитяча школа мистецтв» міської ради Олександр ОЛІЙНИК).

Прийняттям ще одного рішення (доповідач в.о. начальника відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради Альона Медведєва) надано дозвіл фізичній особі - підприємцю на надання послуг у сфері розваг. Основні вимоги при цьому – дотримання громадського порядку, санітарно – гігієнічних норм, діючого законодавства України з техніки безпеки та охорони праці  та дотримання вимог воєнного стану (зокрема,  правил поведінки під час повітряної тривоги).

Усі рішення, винесені на чергове засідання виконавчого комітету, прийняті одноголосно.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних