Зі святом, рідна Одесо!

Дата: 02.09.2022 15:39
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Сьогодні, 2 вересня, Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, з нагоди Дня міста, взяв участь в урочистій церемонії підняття Прапора Одеси.

«Сьогодні я хочу подякувати всім і кожному за те, що бороните, і відстоюєте Одесу! Перлина у Чорного моря й надалі розвиватиметься завдяки її мешканцям – завзятим у своїй щоденній праці, щирим у помислах та чесним у діях. І найголовніше - вірним своїй країні, Україні!» - сказав у своєму вітальному слові Максим Марченко.

Посвідчення Почесного громадянина вручено повному кавалеру орденів Маразлі І, ІІ і ІІІ ступенів, голові Громадської ради Музею сучасного мистецтва Одеси Євгену Голубовському.

Окрім цього, на честь Дня міста відбулася урочиста церемонія гасіння марки «Одеса-2022» на якій зображено пам’ятник Дюку де Рішельє, обкладений мішками з піском. Церемонію гасіння поштової марки провели Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, Одеський міський голова Геннадій Труханов та директор Одеської філії Акціонерного товариства «Укрпошта» Сергій Дрозд. А першими нову марку отримали Почесні громадяни міста Одеси.

Начальник Одеської ОВА Максим Марченко спільно з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим відкрили, на пам’ятному знаку міст-побратимів, нові таблички-вказівники – на честь Венеції, Майамі та Майамі-Біч. Це ті міста, які одними з перших надали підтримку нашій країні та місту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних