Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військові формування готові до виконання завдань за призначенням

Дата: 12.09.2022 13:48
Кількість переглядів: 205

12 вересня міський голова Сергій Лупашко провів чергову нараду з керівниками силових структур, які базуються на території Кодимщини.

За інформацією військовиків -  у громаді мирно, без резонансних подій, порушень кордонів України, громадського спокою не зафіксовано. Військові формування готові до виконання завдань за призначенням.

Однак правоохоронці дедалі більше фіксують випадки шахрайств. Якимось чином з банківських карток громадян зникають кошти. Іноді – чималі. Та чи не сприяємо ми самі цьому в окремих випадках? Телефонне шахрайство – найбільш розповсюджений його вид. Тому ніколи нікому не повідомляйте особисту, фінансову чи конфіденційну інформацію, не переказуйте кошти. Приміром, дали телефон другій особі покористуватися на деякий час або виникла потреба у його налаштуванні – і ось кошти зникли. Як відомо, встановлені на вашому гаджеті додатки «за замовчуванням» можуть спрацьовувати без логіна і паролю, або той, хто вчинив ці дії знав ваші особисті дані. Будьте пильними! Про підозру чи вчинення протиправних дій повідомляйте на телефонну лінію «102».

Про додаткові тимчасові обмеження з 30.08.2022 року на період дії військового стану на в’їзд і провадження робіт у смузі місцевості, яка безпосередньо прилягає до державного кордону, в межах прикордонної смуги завширшки 5 кілометрів від лінії державного кордону України - інформував представник прикордонної служби. Передбачені заборони стосуються пересування осіб, транспортних засобів, в’їзду/виїзду громадян, перевезення засобів активної оборони та багато іншого. Докладніше за посиланням:  Facebook.

10.09.2022 року у селі Будеї горіла підстанція, внаслідок чого знеструмлена більша частина села. За інформацією надзвичайників ймовірна причина цього – коротке замикання внаслідок влучання блискавки. 11 вересня підстанцію замінено, електропостачання відновлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.