Кодимщина попрощалася із загиблим воїном ОЛЕКСАНДРОМ КРИСЬКОМ

Дата: 23.09.2022 16:11
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

«Господь є ревнивим Богом і месником. Господь є мстивим і сповненим гніву. Господь є Тим, Котрий відплачує Своїм ворогам, – Він безпощадний до Своїх ненависників».

Так вчить нас Боже слово.

Сьогодні Ми є «інструментом» виконання досконалого плану Господа.

Сьогодні Ми є ревними месниками. Маємо на це право. Матері мають на це  право. Бо ховають у холодну землю плоть і кров, світ своїх очей, надію і любов. І проводжаємо ми сьогодні в останню путь молодих витязів з почуттям неконтрольованої мстивості.

КРИСЬКО ОЛЕКСАНДР. Яким він був за життя? Навіть не знаючи його, переконані: він – сміливець, герой, звитяжець і лицар. І точно мав плани повернутися після перемоги, відбудовувати Україну, жити, кохати, вдихати повітря миру і свободи. Якась нікчемна наволоч своїм пострілом позбавила життя Олександра, взявши на себе роль володаря світу, вершителя долі наших співгромадян.

23 вересня Кодимщина провела в останню путь героя з почестями. Біля погруддя Тарасу Шевченку відбувся траурний мітинг і громадянська панахида прощання.

- Вже більше пів року ми бачимо справжнє обличчя війни. Це цикл смертей, який потрібно зупинити. Тому справжні герої, такі сміливці як Олександр Крисько, на передовій нищать ворога, щоб він не пройшов смерчем по усій Україні. Щоб діти, внуки, матері й батьки жили у вільній незалежній державі! Прощавай, Олександре, прощавай брате!, - сказав Сергій Лупашко і висловив щирі співчуття родині загиблого бійця.

Прощальні слова перед вічним спокоєм героя сказали заступник начальника управління соціального захисту населення Подільської райдержадміністрації Оксани Гайдук, начальник 3-го відділу Подільського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Самойленко, настоятель церкви Святого Архістратига Божого Михаїла Православної Церкви України Отець Нестор.

На міському кладовищі вирита нова могила.

Ще одна безодня спустошила родину, спопелила серце, виятрила душу і забрала молоде життя. Ще одна матір до віку приходитиме до сина і розповідати про своє горе, про те, як зростають його діти. І не чути відповіді.

Слава герою! Вічна і нетлінна пам’ять бійцю!

Низько вклоняємося!

Не забудемо! Не пробачимо!

Смерть ворогам!

 

КРИСЬКО ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ.

Народився 04.04.1983 року. Навчався в Одеському машинобудівельному університеті.

 У воєнний час - стрілець-санітар відділення морської піхоти.

Загинув 5 вересня 2022 року поблизу населеного пункту Брускинське Бериславського району Херсонської області, виконуючи бойове завдання. Під час артилерійського обстрілу,  отримав численні травми, несумісні із життям. Загинув як герой! У Олександра залишилося двоє дітей, мати, сестра, дружина.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних