Кодимський міський голова Сергій ЛУПАШКО запрошує усіх мешканців громади на благодійні заходи до 268-ї річниці міста Кодима

Дата: 29.09.2022 15:46
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

30 вересня, в рамках відзначення Дня міста, міська рада організувала благодійні заходи. Вони розпочнуться о 13.00 в Будинку культури дитячим концертом, продовжаться – на площі Перемоги. У цей час майстри Кодимщини виставлять на продаж вироби, створені власними руками.

Запрошую мешканців міста і громади, керівників підприємств, організацій, установ, аграріїв, підприємців, депутатів, громадські організації, усіх, кому не байдужа доля України, на благодійні патріотичні концерти!

Ми, як ніколи, маємо показати свою єдність ось тут, разом зібравшись на площі. При цьому  продемонструвати свою рішучість, спільність прагнень, показати, що ми громада!

Сьогодні, протягом всього дня, школярі вручаються запрошення перехожим. Вони дуже серйозно готувалися до виступів. І чекають своїх глядачів. Це діти війни, на долю яких, на жаль, випали страшні випробування. Свою частку збору вони передадуть воїнам чи придбають для них корисні речі.

Благодійний збір коштів буде використано для потреб героїчних Збройних Сил України. Стікаючи кров’ю, не шкодуючи життя військові захищають нашу державу, не пропускаючи ворога у глиб, на наші території. Вони битимуться до остаточної перемоги. І ми кожної хвилини маємо бути активними,  крокуючи разом до омріяної цілі – остаточного знищення рашиста-ворога. Якщо хочемо бути вільними і незалежними - іншого шляху у нас немає.

Слава Україні!

Героям слава!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних