За спортивні досягнення отримали нагороди

Дата: 05.10.2022 08:12
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

4 жовтня Кодимську громаду відвідали начальник Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак та голова громадської організації «Одеська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Тетяна Федоренкова.

Перше повідомлення від гостей – особисте поздоровлення від голови Одеської ОДА Максима МАРЧЕНКА. Очільник області побажав Кодимщині нових спортивних перемог і вищих місць у турнірних заліках.

Після знайомства та обміну привітаннями візитери нагородили Кодимську територіальну громаду спільною Грамотою Управління фізичної культури і спорту та ГО «ОТО ВФСТ «Колос» за VI місце у комплексному заліку спортивних ігор серед міських, селищних територіальних громад 2021 року, присвячених XXXII Олімпійським іграм у Токіо.

За всебічну підтримку і особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту у громаді та за підсумками участі у спортивних іграх Одещини 2021 року Подяку отримав міський голова Сергій ЛУПАШКО.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту у громаді та за підсумками участі у спортивних іграх Одещини 2021 року ще одна Подяка – головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту Кодимської міської ради Віталію КОВТУНУ. Її із задоволенням вручили дружині Наталії: вона чекає його вдома з Перемогою. Ми усіє громадою передаємо сердечні вітання Віталію, який нині у лавах Збройних сил України боронить Батьківщину від ворога!

Прибули до міської ради гості із подарунками: мішень для гри в дартс, м’ячі волейбольні, м’ячі баскетбольні, м’яч футзальний, і ще два брендові – SELEKT і Mitre.

Міський голова Сергій ЛУПАШКО, підтримуючи загальний настрій присутніх, запевнив, що, попри війну, спорт у громаді розвиватиметься й далі. І гравці, і вболівальники пильно стежитимуть за цим, бо без спорту не уявляють свого життя. Отже, наступне завдання – виборювати найвищі місця у змаганнях.

Валентина КОЛЬЧАК та Тетяна ФЕДОРЕНКОВА відвідали Кодимську ДЮСШ, познайомилися з персоналом, та зазначили її високий спортивний потенціал.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних