Кодимська громада попрощалася із загиблим воїном МИХАЙЛОМ КАРБИВНИЧИМ

Дата: 13.10.2022 08:44
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

ВКОТРЕ НЕСПОДІВАНЕ ЛИХО ПРОКРАЛОСЯ У РОДИНУ. ПОСТУКАЛО У ВІКНО. ВИЙШЛА МАТИ І НЕВТІШНО ЗАРИДАЛА.

ЇЇ синочка, кровинку вбила війна. Розстріляв лютий ворог, який ненавидить Україну і прагне знищити. Не вдається. Від цього - ще більше лютує. Перед ним чіткою шеренгою стають наші сміливці, легіонери, лицарі. Вибудовують живий щит перед державою і своєю родиною.

МИХАЙЛО ВАСИЛЬОВИЧ КАРБИВНИЧИЙ. Він загинув у бою, перебуваючи у найгарячіших точках запеклих боїв - у Херсонській області. Отримав травми, несумісні із життям.

12 жовтня у місті Кодима на площі Перемоги відбулося прощання із військовослужбовцем. Численні мешканці громади у жалобі прийшли провести Михайла в останню путь, підтримати родину.

- Знову Кодимщина проводжає у останню путь молодих, сміливих, відважних. Тепер це ім’я, поряд з іншими, стане символом звитяжності і героїзму українців, земляків, кодимчан. Символом любові до України. Нашою безмежною гордістю. Якби повернути все назад, і наші загиблі солдати стали перед вибором, я переконаний, вони знову стали б на шлях воїна. Бо не змогли б цю бойню і пекло залишити своїм дітям у спадок.

Надихаючись від цих славетних загиблих героїв відданості Батьківщині, ми сповнюємося рішучості зробити все для помсти і миру. Щоб смерть молодих, відважних чоловіків, не була марною. Щоб наша країна під заступництвом Збройних сил України і Бога побачила нове народження свободи, волі, справедливості і великої перемоги.

Прощавай, Михайле, дорогий сину України і Кодимської землі!

Рідні й близькі героя! Наше серце з вами!, - звернувся до громади перший заступник міського голови Олег Чернійчук.

Від імені голови Подільської райдержадміністрації, силових структур, духовенства попрощалися із Михайлом КАРБИВНИЧИМ заступник начальника управління соціального захисту населення Подільської РДА Оксана Гайдук, начальник 3-го відділу Подільського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Самойленко, настоятель церкви Святого Архістратига Божого Михаїла Православної Церкви України Отець Нестор; висловили сердечні співчуття матері, сестрі, сину, усім, хто знав і любив Михайла.

Теплі слова про сусіда, друга, земляка останньою сказала ветеран праці Валентина Мазур. Йому, Україні присвятила щемливі вірші про війну, трагічні події і святу віру в перемогу.

Живий коридор, квіти, співчуття, сльози, гірке прощання. Ще один цвях у домовину, холодна земля.

Свій земний шлях солдат МИХАЙЛО ВАСИЛЬОВИЧ КАРБИВНИЧИЙ завершив.

До віку запам’ятаймо це ім’я!

Слава і вічна пам’ять герою!

Смерть ворогам!

Слава Україні!

Народився Михайло в місті Кодима 16 листопада 1984 року.

Відвідував дитячий садочок «Сонечко». У 1991 році пішов до школи і завершив навчання у 2002 році. Після школи вступив у Крижопільський ліцей, здобував професію «електрозварник». З ліцею був призваний на строкову службу, яку проходив у м. Сімферополь. У 2009 – одружився, 2011 - народився син Ілля. Працював у Крижопільському районі, звідки й був призваний по мобілізації у ЗСУ.

Стрілець-санітар механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти, солдат Михайло КАРБИВНИЧИЙ героїчно загинув 05.10.2022 року від травм, несумісних із життям під час виконання бойових завдань в районі населеного пункту Давидів Брід Бориславського району Херсонської області.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних