Моніторингові місії відслідковують використання наданої доброчинної допомоги

Дата: 01.11.2022 15:49
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Цими днями у Кодимську громаду з Америки із моніторинговою місією прибули представники Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів.

Як використовується надана ними допомога? Хто її отримує? Чи в повному обсязі вона надходить на облаштування центрів проживання внутрішньо переміщених осіб, лікарні, інших об’єктів? Як зберігається? Чи є користь від неї і чи задоволені  допомогою її користувачі? На ці та багато інших питань представники моніторингової місії отримали вичерпні відповіді. Разом із міським головою Сергієм Лупашко вони побували у місцях компактного проживання ВПО, поспілкувалися з переселенцями, загалом, з’ясували все, що стосується наданої ними допомоги.

Нагадаємо, що інтереси  Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів нашій громаді представляє її пастор, Руслан ХІЛОБОК. Надана допомога за цей рік становить 1,2 млн. грн. і була з користю використана на благо вимушених переселенців (включаючи допомогу, яка надійшла у Терцентр). До такого висновку дійшли представники Церкви і висловили надію на подальшу співпрацю.

Принагідно, Сергій ЛУПАШКО висловлює щиру подяку і своє захоплення релігійною конфесією, яка у надскладні часи- разом з Україною: допомагає, постачає, забезпечує, піклується про українців.

Окрема дяка Руслану ХІЛОБОКУ, активна позиція якого, комунікація і допомога завжди перші, вчасні і безкорисливі. Його Кодимська громада вже давно вважає корінним своїм мешканцем.

Наголошуємо на тому аспекті, що уся благодійна допомога громаді обов’язково згодом моніториться її надавачами.

Так, нещодавно з перевіркою використання допомоги Кодимщину відвідали представники Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (вони надавали будівельні матеріали для Центрів проживання ВПО) та  французької урядової організації «Solidarity International» (сантехніка, побутова хімія).

Основний показник для моніторингових місій – результативність, використання та користь наданої допомоги. А з цим у Кодимській громаді, за висновками їх представників, усе в порядку.

Отже, співпраця продовжується.

Дякуємо усім доброчинцям усією громадою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних