Відбулось засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю

Дата: 11.11.2022 13:46
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Відбулось засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області

11 листопада відбулося засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати Кодимської міської територіальної громади під головуванням першого заступника  міського голови  Олега ЧЕРНІЙЧУКА.

Присутні обговорили нагальні питання стану проведення моніторингу з питань легалізації зайнятості населення та заробітної  плати, рівня середньомісячної заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях на території нашої громади, своєчасної, повної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Виступаючі – начальник Кодимської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Сергій ВОДЬКО, в.о. директора Кодимської районної філії Одеського обласного ЦЗ Анжела ШУНЬКО, заступник начальника відділу обслуговування громадян №2 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління ПФ України в Одеській області  Надія КОВБАН, головний державний інспектор Північного відділу податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області Тетяна КОЗІК – наголосили, що легалізація заробітної плати та зайнятості населення є загальною проблемою, яку слід вирішувати спільно. Адже нелегальна зарплата послаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджету та державних соціальних фондів тощо.

Посадовці зазначили, що пріоритетним напрямком роботи даної комісії залишається вжиття системних, невідкладних заходів (у межах наданих повноважень), спрямованих на підвищення рівня заробітної плати та соціальної захищеності кожного члена громади.

Саме тому в умовах повномасштабної війни  одним з головних чинників для перемоги є підтримка держави. Сплата податків важлива як ніколи. Задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічної сильної держави.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних