Повідомлення про відновлення розроблення генерального плану, плану зонування території, історико-архітектурного опорного плану міста Кодима та здійснення стратегічної екологічної оцінки

Дата: 14.11.2022 09:19
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Відповідно до статей 17, 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Кодимська міська рада Подільського району Одеської області, повідомляє, про відновлення розроблення генерального плану, плану зонування території, історико-архітектурного опорного плану міста Кодима та здійснення стратегічної екологічної оцінки.

Підстава для розроблення: Рішення Кодимської міської ради Подільського району Одеської області від 02.06.2021 № 1494-VIII «Про організацію роботи з розроблення містобудівної документації м. Кодима Подільського району Одеської області».

Замовник: Кодимська міська рада Подільського району Одеської області.

Розробник:  КОНСОРЦІУМ "ЗЕМЛЕВПОРЯДНИЙ СОЮЗ".

Мета проекту: Розроблення генерального плану, плану зонування території, історико-архітектурного опорного плану міста Кодима та здійснення стратегічної екологічної оцінки у відповідності до чинного законодавства та з врахуванням перспективи розвитку населеного пункту.

Порядок і строк внесення пропозицій:

 

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб подавати в письмовій формі до відділу містобудування та архітектури Кодимської міської ради, за адресою : 66000, Україна , Одеська область, Подільський район, м.Кодима, вул. Соборна, 88, каб. 47 або на електронну адресу architkod@ukr.net.

Строк подання пропозицій: протягом місяця з дня опублікування повідомлення про відновлення розроблення містобудівної документації, а саме з 14 листопада 2022 року до 13 грудня 2022 року

 Пропозиції, надані після встановленого строку, не приймаються та не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних