14 листопада міський голова Сергій Лупашко провів чергову нараду з керівним складом Кодимської міської ради

Дата: 14.11.2022 15:02
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Планування завдань на поточний тиждень, першочергові витрати коштів міського бюджету –це та багато іншого обговорили посадовці.

Наближаються зимові холоди. Їх супутники – негода, снігові заноси, крижане покриття дорожніх шляхів. Отже, час подбати про підсипковий матеріал доріг, особливо на небезпечних ділянка – підйомах, спусках, крутих поворотах, шляхах слідування шкільних автобусів. Готуємося завчасно.

Знову на порядку денному – сплата за воду. Обов’язковий чинник для користування нею – укладення договору з КП «Кодимакомунсервіс» на водопостачання. На жаль, маємо зафіксовані випадки крадіжок. Ми повинні йти на непопулярні міри та від’єднувати порушників від системи, наголошує міський голова, але не маємо права залишати без уваги виявлені факти і таким чином сприяти допущенню втрат водних ресурсів.

Що стосується особистих господарств мешканців громади, Сергій Лупашко вимагає від комунальників навести лад на узбіччях вуличних доріг біля них: досі ще є дерева, які заважають руху, найперше, спецтранспорту: швидкої, пожежної, правозахисників тощо. А власникам садиб посадовець нагадує забрати з вулиць пісок, щебінь, дрова, все що вивантажується для потреб господарства і не має бути край доріг.

Плануємо віднайти кошти на тротуар на вулиці Прикордонній (колишня Мічуріна). За численними зверненнями жителів «посьолку» його буде відновлено.

Ще учасники наради обговорили питання вчасної виплати зарплатні, сплати комунальних послуг та електропостачання, проведення заходів до державних свят та визначних дат України тощо.

Як ефективно використати бюджетні кошти на поставлені цілі – йтиметься на засіданні чергового виконкому та пленарному засіданні Кодимської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних