Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Силові структури Кодимщини здатні виконувати завдання за призначенням у воєнний час

Дата: 14.11.2022 17:10
Кількість переглядів: 158

14 листопада на нараді із керівниками силових структур, що дислокуються на території Кодимської ТГ, голова міської ради Сергій Лупашко заслухав інформацію про ситуацію у громаді, здатність силовиків виконувати у воєнний час завдання за призначенням

Обстановка на Кодимщині загалом спокійна, без резонансних подій.

Однак були спроби перетину державного кордону України. Прикордонники запобігли незаконним діям. Двох порушників затримано. Матеріали направлені у відповідні органи.

Правоохоронці щоденно продовжують документувати адміністративні правопорушення, зокрема – за фактами керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, реєструють повідомлення без ознак криміналу тощо. Все це відволікає поліціянтів від здійснення інших важливих обов’язків, перелік яких значно розширено у період дії воєнного стану в Україні.

Знову повертаємося до питання встановлення відеоспостереження, що дозволить отримувати правоохоронцям беззаперечні докази, до прикладу, порушень громадського порядку, виявляти підозрілих осіб, попереджувати, здійснювати профілактику та раннє реагування на правопорушення, забезпечувати повний моніторинг всіх відкритих просторів. Питання поставлено на контроль міським головою.

Відважні «Вінницькі скіфи» звільняють Херсонщину, зокрема вони вигнали ворога із населеного пункту Благодатне. Радіємо з усією Україною цій надзвичайно важливій історичній події, що стала переломним моментом у ході російсько-української війни. Через представника військової частини передаємо з Кодимщини щирі вітання бійцям «дев’ятки» і побажання якнайскорішого повернення з перемогою до мирного життя!

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.