15 листопада міський голова Сергій Лупашко провів чергове, сорок перше, засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради VIII скликання

Дата: 16.11.2022 14:08
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Розпочали його з повідомлення про зміни у законодавстві. Постановою КМУ № 252 від 11.03.2022 року (зі змінами) визначено, що затвердження бюджетних рішень, цільових програм, внесення змін до них здійснюються на пленарному засіданні органів місцевого самоврядування після схвалення їх на засіданні виконавчого комітету.

Таким чином, численні проекти рішень, зокрема: про внесення змін до комплексної програми «Безпечна Кодимщина» на 2021-2023 роки, затвердження програми комплексного розвитку житлово-комунального господарства на 2021-2024 роки та програми «Безпечна громада» на 2022-2024 роки; про передачу міжбюджетного трансферу до Бюджету Балтської МТГ; підсумки виконання Бюджету громади та внесення змін до бюджету міської ради були одноголосно схвалені членами виконкому. Рішення про їх затвердження (відхилення, внесення змін) будуть прийматися депутатами на черговій сесії міської ради, яка відбудеться 17 листопада 2022 року.

У наступному члени виконкому своїми рішеннями призначили керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій під час дії правового режиму воєнного стану на території; взяли на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування та дитину сироту; уповноважили на вчинення нотаріальних дій старост с. Писарівка та с. Грабове; створили комісію з розгляду питань щодо звільнень окремих категорій громадян від плати за надання соціальних послуг; оновили склад гуманітарного штабу Кодимської громади.

Всього на засідання виконавчого комітету схвалено та затверджено 17 рішень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних