Потрібно не боятися зробити перший крок, ризикнути, бути сміливим і, звісно, працьовитим тоді і справи будуть успішними, - Сергій ЛУПАШКО

Дата: 18.11.2022 14:13
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

16 ЛИСТОПАДА ЗА СПРИЯННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ СЕРГІЯ ЛУПАШКА У СЕСІЙНІЙ ЗАЛІ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУВСЯ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ, ОРГАНІЗОВАНИЙ ТА ПРОВЕДЕНИЙ КОДИМСЬКОЮ РАЙОННОЮ ФІЛІЄЮ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ.

Захід охопив та поєднав одночасно інтереси як роботодавців так шукачів роботи: перші – пропонували вакансії, робочі місця, легальну зайнятість та повний соціальний пакет, інші його учасники, безробітні – мали змогу обрати роботу до душі, чи за якимись іншими параметрами. До прикладу, сьогодні на ринку праці є потреба у лікарях, водіях автотранспортних засобів, пекарях, продавцях, вантажниках, монтерах, підсобних працівниках.

Однак, хто не обрав жодну з них служба зайнятості пропонує інші шляхи, зокрема, відкриття власної справи. До того ж держава пропонує значну фінансову підтримку на придбання обладнання чи матеріалів. Безробітний при цьому має подати надійний бізнес-план, розрахунки, що підтверджують реальність взятих на себе зобов’язань.

Про інші численні послуги служби зайнятості, в тому числі, й роботодавцям, докладно інформувала запрошених на ярмарок вакансій директор філії Ольга ШПАК. Вона презентувала послуги Одеського центру професійно-технічної освіти, де кожний може здобути нову професію, навела статистичні дані, в яких – уся роботи Кодимської районної філії Одеського обласного центру зайнятості; назвала найнадійніших партнерів служби – роботодавців.

  • Я дуже радий бачити серед присутніх молодих людей. Радий у тому сенсі, що у вас є значна переваг. Молоді і завзяті, перед вами - безліч життєвих шляхів. А щоб вони привели до успіху – потрібно не боятися зробити перший крок, ризикнути, бути сміливим і, звісно, працьовитим. Відкриття власної справи - це завжди важкий початок, крок за кроком -  це поразки і перемоги. Як досвідчена людина у цьому,  я готовий дати поради початківцям і підтримати, - звертаючись до присутніх, сказав Сергій ЛУПАШКО. – Працюйте, будуйте, обробляйте землі, створюйте сім’ї, ростіть дітей на батьківщині, де ваше коріння. Тоді і родини будуть міцними, і справи успішними.

Поділився своїм багатим життєвим досвідом створення успішного підприємства директор ТОВ «Агрофірма «Кодима» Микола СОРОЧАН: до вершини і успіху потрібно пройти довгий шлях,  оволодіти усією вертикаллю знань – від робітника до працівника вищої ланки і керівника.  Лише тоді можна панорамно бачити рух усіх деталей у складному механізмі, який називається власною справою.

Подякував за проведений захід і дав високу оцінку роботі служби зайнятості перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК. Посадовець побажав її клієнтам надії, віри в перемогу і успіхів в усіх починаннях.

Попри війну – життя триває. З кожним днем - ми ближче до перемоги. Ми можемо наближати її словом і ділом, але ніяк не бездіяльністю чи байдужістю. Сьогодні працюють у громаді численні центри допомоги військовим та переселенцям. Там не отримують зарплатню, але звеличуються духом. Там воюють за Україну корисними справами. Долучайтеся!

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних