«Хай буде мир і квітнуть усмішки дітей, мов ясен-цвіт!»

Дата: 24.11.2022 11:27
Кількість переглядів: 93

Ще раз переконуємося: громадська організація «10 квітня» - надійний, вірний помічник внутрішньо переміщених осіб у цей складний для усієї України час. Їх допомога є безцінною не тільки у матеріальному плані, а й естетичному і психологічному. Щиро дякуємо вам усією Кодимською громадою!

Обладнавши приміщення для переселенців, прикрасивши квітами, кущами, деревами прилеглу територію, нещодавно вони організували прекрасний творчий захід для дітей у селі Серби з фудфлористики – оздоблення смачних їстівних фруктових букетів. На деякий час навіть здалося усім, що немає ніякої війни – то лише у пам’яті відлуння прочитаних колись про неї книг.

Відвідуючи центр проживання внутрішньо переміщених осіб громадська організація щоразу «закриває» якусь позицію потреб ВПО. Цього разу у подарунок від них – сучасний плазмовий телевізор. Пристрій встановлять у спільному просторі для відпочинку мешканців Центру. 

Радо приїжджають у село доброчинці: дружня атмосфера, прекрасні відносини, взаємодія і порозуміння панує тут. А ще - все насичено українською завзятістю і силою духу. Бо ці люди бачили війну, смерть на власні очі, і вірять у перемогу України.

На початку листопада народився у родині переселенців хлопчик Іванко, дев’ятнадцятий із мешканців-дітей. Де він проживатиме згодом – час покаже. А сьогодні він корінний житель нашої громади. І маємо надію, що духовне коріння завжди буде пов’язане із селом Серби Кодимської громади Одеської області.

Щасти тобі, Ваню!

«Хай буде мир і квітнуть усмішки дітей, мов ясен-цвіт!»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних