Кодимщина готується до холодів: зросла потреба у генераторах

Дата: 25.11.2022 15:53
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

24 листопада перший заступник Кодимського міського голови Олег ЧЕРІНЙЧУК провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

На порядку денному – два питання.

Перше, наголосив посадовець, є наслідком збройної агресії ворога, який обрав нову тактику ведення війни: нищити об’єкти критичної інфраструктури України, як результат - залишати українців в осінньо-зимові холоди без світла, тепла, води.

Як ми спостерігаємо останнім часом, все частіше Кодимщина залишається без електрики на великі періоди часу. Виходячи із ситуації, підприємства, організації, установи громади підключають генератори. Завдання влади – забезпечити їх пальним для роботи, обігріву таких об’єкти як лікарня: комунальне підприємство (зокрема - водонасосні станції), центр проживання внутрішньо переміщених осіб, адміністративне приміщення міської ради.

Члени комісії одноголосно проголосували виділити кошти на придбання паливно-мастильних матеріалів для генераторів в умовах надзвичайних ситуацій.

Другим рішенням було затверджено створення двох Пунктів незламності у м. Кодима – у Будинку культури на пл. Перемоги, 4 та приміщенні  ДСНС (пожежна частина) за адресою: 80-а Гвардійська стрілецька дивізія, 4. Там є світло, інтернет, тепло, вода. Пункти Незламності (до налагодження енергопостачання) працюватимуть цілодобово. На цей період визначено відповідальних осіб та забезпечено чергування працівників поліції.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних