Виконуємо завдання начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка

Дата: 30.11.2022 15:34
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

30 листопада перший заступник міського голови Олег Чернійчук провів засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій під час дії правового режиму воєнного стану на території Кодимської міської територіальної громади.

Посадовець довів до присутніх результати селекторної наради з начальником Одеської обласної військової адміністрації Максимом МАРЧЕНКО.

Усі завдання органів місцевого самоврядування і органів виконавчої влади сьогодні -стосуються налагодження чіткої комунікації і зв’язку у разі блекауту, тобто, повного відключення електропостачання.

За вимогою обласного очільника, по-перше, мають цілодобово працювати Пункти незламності (ПН), де є: світло, інтернет, тепло, вода, а також їжа та лікарські засоби. Згодом, пообіцяв Максим МАРЧЕНКО, кожний ПН буде обладнано високопродуктивними супутниковими платформами Starlink.

Наступне завдання - Пунктів незламності у громаді повинно бути якнайбільше.

У цьому контексті повідомляємо, що відсьогодні  ще один - створюється у міській раді. Його функціонування, зокрема засоби інтернет-зв’язку, буде забезпечувати Starlink.

Комунікація має бути в першу чергу налагоджена і з керівниками об’єктів критичної інфраструктури. ДТЕК, лікарні, центри проживання внутрішньо переміщених осіб, комунальне господарство повинні 24/7 бути на зв’язку із міською радою.

Олег ЧЕРНІЙЧУК закликав членів штабу, а через них – керівників, працівників усіх установ, закладів, підприємств та організацій громади у разі блекауту бути згуртованими, не панікувати, не втрачати пильності, чіткості дій, повідомляти міську раду чи відповідні служби про надзвичайні ситуації.  

- Це не апокаліпсис, але дуже важке випробування. Наша протиповітряна оборона напоготів. Ворогу не вдасться занурити Україну у повну темряву, - наголосив посадовець.

Вистоїмо! Переможемо!

Слава нашим Збройним силам України! Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних