До Міжнародного дня осіб з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 14:26
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

2 листопада, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, у малій залі Будинку культури відбувся захід, організований ГО «Організація осіб з інвалідністю Кодимської територіальної громади» та міською радою.

- Ви, та частина суспільства, яку можна окреслювати окремо, коли йдеться лише про посилену увагу і допомогу держави, коли вам потрібна медична допомога чи зручності для адаптації у суспільстві. У всьому іншому – ви повноцінна спільнота, яка навряд чи слабка чи безсила. Ви – активні учасники мистецьких та спортивних заходів, ви креативні, патріотично налаштовані українці. У Кодимській громаді є талановиті художники, співаки, громадські діячі, які займаються збереженням історичного, творчого, національного спадку нашого краю. Низький уклін вам за життєві сили, які ви знаходите в собі для всього цього, - звернувся перший заступник міського голови Олег Чернійчук до присутніх.

За особистий внесок у вирішення питань захисту прав і інтересі людей з інвалідністю, плідну працю, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю оголошено ПОДЯКИ міської ради членам ГО «Організація осіб з інвалідністю Кодимської територіальної громади»

МАРІЇ ВАЛЮХ

ТЕТЯНІ СОБКО

НАДІЇ МАЦІЄВСЬКІЙ

ЛЮБОВІ КРИВОРУЦІ.

- Ми є. І ми активні члени суспільства. Прийшли майже всі на цю зустріч. Це свідчення того, що нам комфортно і ми не відчуваємо різниці як для самих себе так і з боку інших людей. Наша згуртованість є фундаментом нашої громадської організації. Заявляйте про себе, не залишайтеся на одинці, ми разом все здолаємо. Будьмо щасливими і активними!, - сказала голова громадської організації осіб з інвалідністю Олександра ДРАГОМАЗ.

Нам іноді потрібно вчитися у них оптимізму. Обмежені можливості – це не про них. Надзвичайно сповнені енергії і життя, мудрості і наполегливості, співочих та мовних талантів – ось які ці люди. Долучившись до мистецького концерту та розваг, вони співали, читали вірші, навіть провели міні-релакс для укріплення здоров’я та позитивного мислення. Особливо цінним подарунком вирішили нагородити Олександру ДРАГОМАЗ її підопічні – пісня, складена в її честь. «Ви – наша турботлива мати»! Що ще можна додати до цих важливих і глибоких слів!

На завершення заходу кожний член громадської організації отримав продуктовий набір від Церкви спасіння «Сумка самарянина».

Шановні співвітчизники! Нехай Господь, дещо обмеживши вас фізично, дасть багато духовної наснаги, жаги до життя, щастя та миру!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних