Ще чіткіше карбує крок аграрна спільнота Кодимщини

Дата: 08.12.2022 15:56
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Якою мірою можна обрахувати, достатньо чи ні ми зробили (і продовжуємо робити) для фронту, спільної і найскорішої перемоги України у війні! Точно немає такої ваги. Кожна гривня чи пакетик печива, дитячий малюнок чи українська пісня – неоцінений вклад у справу всього українського народу.

8 листопада у міський раді на спільну нараду зібралися міський голова Сергій Лупашко і аграрії Кодимщини з питанням: чим ще ми можемо і повинні допомогти Збройним силам України? Це вже доконаний факт, що аграрна Кодимщина – найпотужніша сила нашої громади. З початку оголошення війни вони одні з найперших стали у стрій доброчинців, транспортом, продуктами харчування, коштами, багато чим іншим досі забезпечують потреби бійців у самих гарячих точках бойових дій.

Сьогодні керівники агровиробництв нашої територіальної громади говорили про ще більш потужну підтримку – запланували відправити на фронт найближчим часом колону автотранспорту, які будуть високопрохідними, сучасними, надійними, швидкісними, з об’ємом двигуна 2, 5 л. Саме ці засоби пересування вкрай необхідні у сучасних реаліях на полі бою. Особисто спілкуючись з командирами військових частин, земляками, що у їх складі, аграрії добре обізнані з транспортними потребами нашого війська.

Вже одразу декілька великих сільгосптоваровиробників зробили заяву про можливість придбати щонайменше по одному авто з господарства. Менші господарники вирішили кооперуватися.

«Бачимо, як чужинці-орки «переорюють» українські землі ракетами, крадуть і вивозять врожаї, вбивають мирне населення, зокрема й аграріїв. Тому якщо ми не досить допомагатимемо своїй армії, не покажемо їм, хто справжній господар українських нив, аграрну Україну буде знищено». Таке бачення мали усі без виключення члени зібрання, і негайно почали діяти.

- Знаю, що кожен з вас зробив багато, більше, й ще більше. Йдеться про ваші особисті великі фінансові та матеріальні витрати. Працюючи на землі, звиклі до конкретних справ і їх результатів, ви не афішуєте своєї доброчинності. Ніхто не складає якийсь реєстр витрат. Та я знаю (бо фермерство - це сімейний бізнес моєї родини), що цей перелік є у кожного. І це правильно, і так має бути. Особисто мені були численні телефонні дзвінки і повідомлення, в яких військові передають вітання і подяки вам. Я також доєднуюся і дякую за все: за створений продовольчий запас громади, за кожне звернення, яке ви не залишаєте без уваги, патріотизм і згуртованість!, - за результатами наради сказав очільник Кодимської територіальної громади Сергій ЛУПАШКО.

Ще чіткіше карбує крок аграрна спільнота Кодимщини.

Уклінно дякуємо за надійне, сильне плече!

Наближаємо перемогу вчинками!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних