На засіданні виконавчого комітету міської ради - про бюджет громади на 2023 рік та інше

Дата: 12.12.2022 14:28
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

9 грудня відбулося сорок третє засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів перший заступник міського голови Олег Чернійчук.

Члени  виконкому схвалили та прийняли рішення із 17-ти питань порядку денного.

Зміни до бюджету на 2022 рік» (доповідач заступник міського голови - начальник фінансового управління Кодимської міської ради Руслан Онуфрієнко) мають на меті збалансувати усі бюджетні витрати на кінець року.

Зокрема, планується придбати снігоочисну техніку для комунального господарства, генератор і пральну машину для одного з дитячих садочків, ще 4 генератори для інших установ та закладів, деякі музичні пристрої для галузі культури та інше.

Одне із основних питань порядку денного – «Про схвалення проєкту рішення міської ради “Про бюджет Кодимської міської територіальної громади на 2023 рік» (Р. Онуфрієнко). Посадовець наголосив, що вперше за багато років бюджет приймається без освітньої субвенції.  Він мало чим відрізнятиметься від бюджету на 2023 рік і планується у сумі  174, 6 млн. грн., в тому числі: доходи загального фонду бюджету Кодимської  міської територіальної громади –  168,34  млн. грн., доходи спеціального фонду бюджету – 6, 26 млн. грн.

Остаточне прийняття рішення – за депутатами міської ради. Його буде опубліковано на офіційному вебресурсі Кодимської громади.

Члени виконавчого комітету схвалили також зміни до програми комплексного розвитку  житлово-комунального господарства Кодимської міської територіальної громади на період 2021-2024 роки. Вони передбачають укріплення технічної бази КП «Кодимакомунсервіс» - придбання спецтехніки дострокового користування для розчищення і посипання доріг в зимових умовах.

Іншими рішеннями: схвалено збільшення видатків на фінансування програм «Доступна медицина» та «Здоров’я»  на 2021 – 2023 роки; затверджено план діяльності виконавчого комітету з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік; прийнято рішення про внесення змін до опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради, а також численні рішення стосовно соціального захисту дітей.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних