Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформуємо військову адміністрацію про роботу у воєнний час

Дата: 13.12.2022 08:30
Кількість переглядів: 66

12 грудня перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК спільно із першим заступником голови Подільської РВА Вадимом МЕГІСОМ відвідали гуманітарний склад у Територіальному центрі Кодимської міської ради.

За словами директора установи Людмили СІМАШКЕВИЧ, напружена, злагоджена робота центру почалася з перших днів війни. Об’єднані спільним прагненням допомогти мирному населенню, Збройним силам України - перемогти агресора, Терцентр став епіцентром збору і розподілу допомоги. Вона почала надходити від населення, а із набранням обертів, до цього руху долучилися численні доброчинці. Започаткувавши з ними спільні, довготривалі проекти, увагою були охоплені усі вразливі верстви населення: внутрішньо переміщені особи, малозабезпечені сім’ї, інваліди і пенсіонери. Без уваги, за інформацією посадовця, не залишилася жодна особа, яка того потребувала. Завдяки технічній допомозі міжнародних і вітчизняних організацій, оновлено також меблі, зручності у будинку проживання одиноких пристарілих громадян у селі Круті. Директор принагідно подякувала партнерам за значну допомогу і довіру.

Наступним посадовці оглянули Пункти Незламності у 24 ДПРЧ (пожежна частина) та міській раді. Приміщення обладнані усім необхідним: тут зручно, тепло, є світло, вода, інтернет, медична аптечка, тут нагодують, пригостять чаєм чи кавою з печивом.

Наостанок робочого візиту Вадим МЕГІС пообіцяв Кодимській громаді усіляку підтримку – від методичної до практичної. Звертатися до нього можна у всякий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.